Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hosszú dildó óriás X-men jacob’s 38 cm cock fekete

Ár:
8.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: X-Men

38 centis óriás dildó! Realisztikusan kialakított, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, hajlítható, erezett felületű, herékkel kiegészített dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető.
Túlméretezett hosszúkás dildó tapadókoronggal, kiváló minőségű anyagból, a termék rugalmassága miatt kényelmes és könnyen használható, mivel szilárd alakú. Ez a hosszú és keskeny dong reális kialakítású, látható erek vannak lefelé a pénisz mentén és kiemelt péniszfej, tökéletes a hevederben való használatra, vagy a hüvelyi és gyakorlott anális játékhoz. A dildo mérete 41 cm, a behelyezési hossza 34 cm, könnyen használható pántos vagy anális felfedezésre, mivel mind a tapadókorong, mind az erszény megáll.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. X-men Jacob's Cock fekete hosszú dildo tapadókoronggal 41 cm méretben. Ha beindította a fantáziádat a Hosszú dildó óriás X-men jacob’s 38 cm cock fekete, akkor a 8.000 Ft-os ár nem sok érte! Az X-men jacob’s 15 inch cock black tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

  • Méretek: teljes hossz 41 cm, behelyezési hossz 34 cm, átmérő. 4 cm.
  • Anyag: PVC, latex és falatmentes.
  • Súly: kb. 620 gramm.
  • Szín Fekete.

Csak azt javasoljuk, hogy a Worldbest szilikon vagy vízbázisú kenőanyagot használja ehhez a termékhez, a régebbi dátumú kenőanyagokat, valamint az olyan kenőanyagokat, amelyeket nem az újabb szexuális játékokkal való használatra készítettek, károsíthatják a terméket használat közben. Mindig ne felejtse el a terméket közvetlenül használat után tisztítani, ha kenőanyagot használ, fontos, hogy szexuális játéktisztítót / szappant használjon a tisztításhoz, különben a terméken maradhatnak kenőanyag -maradványok - ez az anyag kitágulását vagy károsodását okozhatja anyagból készül, ez minden kenőanyagra vonatkozik.

A terméket csak szexuális játéktisztítóval és hideg vízzel tisztítják, győződjön meg arról, hogy a terméket teljesen megtisztította, majd szöszmentes ruhával letörölte, porozható a természetes bőr és a latex szexuális játékok porával. Ne forralja le a terméket. Javasoljuk, hogy a többi szexuális játéktól elkülönítve tárolja.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag PVC
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Hossz 36 - 40
Átmérő 4,5 - 4,9

Keresés