Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Fém anál gyöngysor ékkővel fekete M méret Secret shine booty call

Ár:
3.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: X-Men
Közepes nagyságú, M méretű anális szexjáték. Fém anális gyöngyök X-Men Secret Shine ékszerekkel. A sötét anális dugó fekete gyémánttal egy ékszer, amely az anális királynővé teszi. Az anális gyöngy alakja és a lekerekített hegy kellemes és intenzív behatolást biztosít. Széles aljának köszönhetően, fekete gyémánttal díszítve, lehetővé teszi a biztonságos viselést és játékot. A különböző átmérőjű gömb alakú formák stimulációt kínálnak, ami kivételes érzéki érzéseket vált ki. Vidd magaddal a zuhany alá vagy a kádba, és kényeztesd magad a hőmérséklettel, játssz együtt – csak melegítsd fel vagy hűtsd le vízben. Minden nem számára alkalmas.
- Nagyszerű ékszer a fenéknek
- Kellemes forma, jó méretekkel
- Tökéletesen sima felület
- Uniszex anális dugó ékszerekkel
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A  popsi dugót erőteljes anális stimulációra tervezték. Ezt az X Men készítette. A kenőanyag használata használat közben segít megszokni az ilyen érzéseket, kellemesebbé és fájdalommentesebbé téve az anális szexet partnerével. Fémből készül, sima anyagból, amely nagyon könnyen csúszik. A butt-plug fenékdugó anyagának köszönhetően vízálló, így nagyon könnyen tisztítható és karbantartható: használat után mindössze annyit kell tennie, hogy szappannal és vízzel mossa. Hossza 11,7 cm, vastagsága 2,5 cm. Kompatibilis a vízbázisú kenőanyagokkal. 

Az M méret mindazok számára is alkalmas, akik már használnak anális dugókat, és nagyobb méretre szeretnének váltani. A világító fémfelület könnyen csúszik, és nagyon kényelmes behatolást tesz lehetővé. Ideális a végbélnyílás bővítésére és pihenésére. Nagyon könnyű használni. Használat előtt és után egyszerűen mossa le semleges szappanos vízzel és langyos vízzel, vagy használjon játéktisztítót.

Mivel a dugó fémből készül, vízbázisú vagy szilikon kenőanyaggal együtt használható. Jobb viszkozitása és hosszabb élettartama miatt ajánlott szilikon alapú kenőanyagot használni. Az anális dugó használata biztonságos. Úgy tervezték, hogy széles alja legyen, ami azt jelenti, hogy megakadályozza, hogy a dugó teljesen elcsússzon az anális stimuláció során. Fémből készül, amely teljesen biztonságos a test számára.

Három eltérő átmérőjű, gömb alakú stimulálókkal ellátott análgyöngysor. Kúp formája miatt mérete fokozatosan nő. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. A fényes fekete fémfelület könnyen csúszik és nagyon kényelmes behatolást tesz lehetővé. Az alapja egy éjfekete színű, gyémánt textúrájú dísz.
Angol neve: X-men secret shine booty call gun colour M.

A szex shop Anál golyók, füzérek áruiról ha további információkat olvasnál, akkor nézelődj a szex és erotika hírek blogunkban.
A budapesti üzlettel rendelkező Intim Center szexshop több évtizede árul ilyen termékeket. Reméljük, hogy ez megnyeri tetszésedet.

Külső raktáron Igen

Gyártói leírás

Az X-MEN Secret Shine Booty Call Gun Colour M popsi dugót erőteljes anális stimulációra tervezték. Ezt az X Men készítette. A kenőanyag használata használat közben segít megszokni az ilyen érzéseket, kellemesebbé és fájdalommentesebbé téve az anális szexet partnerével. Fémből készül, sima anyagból, amely nagyon könnyen csúszik.

Az X-MEN Secret Shine Shine Booty Call Gun Colour M fenékdugó anyagának köszönhetően vízálló, így nagyon könnyen tisztítható és karbantartható: használat után mindössze annyit kell tennie, hogy szappannal és vízzel mossa. Hossza 11,7 cm, vastagsága 2,5 cm. Kompatibilis a vízbázisú kenőanyagokkal.

Ezzel a termékkel biztonságos és kényelmes módon elégítheti ki erotikus fantáziáit. Az anyag, amelyből ez a termék készül, kiváló minőségű, ezáltal biztosítva a hosszú és biztonságos használatot.

X-MEN Secret Shine Booty Call Gun Colour M nagyon könnyen használható, és bevezeti a fáklya színét az extra szórakozás a szex játékban. Ezeket az egyedi funkciókat új és izgalmas élményekhez használhatja ki. Javasoljuk, hogy a terméket kenőanyaggal együtt használja a maximális kényelem biztosítása érdekében.

A termék könnyen tisztítható és fertőtleníthető, így ideális mind magán-, mind nyilvános helyeken való használatra. Javasoljuk, hogy aggódjon a higiénia miatt, és tisztítsa meg a terméket minden használat előtt és után.

Az X-MEN Secret Shine Booty Call Gun Colour M tökéletes egyéni használatra vagy páros éneklésre, fokozva mindkét ember szexuális élményét. Ez egy biztonságos és kényelmes termék új pozíciók és erotikus élmények kipróbálására.

Összefoglalva, ha diverzifikálni szeretné szexuális tevékenységeit és kielégíteni rejtett vágyait, az X-MEN Secret Shine Booty Call Gun Colour M tökéletes választás. Csatlakozzon új és izgalmas élményekhez, ha kipróbálja ezt a terméket, amely nagy erotikus elégedettséget nyújt.

Keresés