Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Popsidugó fém X-men secret shine booty call s v

Ár:
5.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: X-Men

Fém butt plug. A fényes fémfelület könnyen csúszik és nagyon kényelmes behatolást tesz lehetővé. Tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető. Záróizom tágító, lazító eszköz, amely a behelyezési végén gömbbel van kialakítva. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Vízbázisú síkosító javasolt.
Erotikus termékeket árusítunk, amikben nem fogsz csalódni. Rendelj minőségi termékeket online szexshopunkban, vagy vásárolj személyesen budapesti szexboltunkban.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tágító, lazító eszköz, amelyet golyóval a beillesztési végén terveztek. Unisex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. A fényes fémfelület könnyen csúszik és nagyon kényelmes behatolást tesz lehetővé. Tapadókorongja lehetővé teszi, hogy sík felületre rögzítse.
Tisztítás: minden használat előtt és után mossa le langyos szappanos vízzel és használati tisztítószerrel. Vízbázisú síkosító használata javasolt. Tisztítás: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Lehet, hogy első pillanatban túlzottnak tűnik a 5.000 Ft-os ár, de ha kipróbálod, nem fogod sokallani.

Külső raktáron Igen
Szín Többszínű
Anyag Szilikon
Anyag Fém
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Hossz 11 - 15
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 2,5 - 2,9

Keresés