Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

G-pont vibrátor Zini bloom dual pleasure 18 cm

Ár:
30.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Zini

Mindennek megvan a maga helye és ideje - beleértve az extra kemény vibrátorokat is! Másrészt, talán lágyabb érintésre van kedve? Ha igen, kérjük, találkozzon Zini kellemes (és gyönyörű) Bloom G-Spot Vibe-jával. Persze, Bloom kéttónusú rágógumi rózsaszín alakja imádnivaló, de ez a kanyargós hangulat erőteljes élvezetet nyújt. Fent egy selymes folyékony szilikon rügy lüktet és pulzál az időben tíz rezgési lehetőségre és hét lehetséges intenzitásra. Csúsztassa be, hogy megcélozza saját vagy partnere G-pontját, A-pontját és azon túl, vagy irányítsa a sima bimbót a csiklókra, mellbimbókra, külső fenékre - bárhol, ahol vibráló szeretetre van szükség. Anyag szilikon és ABS műanyag. Teljes hossz 18,2 cm. Átmérő 3,8 cm.
Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból, puha fejjel és nyakkal készített, 7 sebességi és 10 rezgési funkcióval rendelkező, elegáns kivitelű vibrátor, melyet kifejezetten a G-pont stimulálására alakítottak ki. Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. A használathoz vízbázisú síkosító javasolt!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

​A Bloom megbízhatóan testkímélő, könnyen tisztítható és ápolható hipoallergén szilikonból, sima ABS műanyag részletekkel. Mossa le szappanos vízzel előtte és utána, vagy használjon kedvenc játékápoló folyadékot / habot. Bármilyen vízbázisú síkosítóval használhatod a hangulatodat, amit szeretsz, de kérjük, tartsd távol szilikon síkosítóktól és más szilikon játékoktól. USB újratölthető, kábel mellékelve. A virágzás fröccsenésálló, de nem szabad víz alá merülni. 

  • Anyagok: szilikon
  • Áramforrás: Újratölthető
  • Különleges jellemzők: rugalmas, hipoallergén, multifunkciós, többsebességes, fallikus, ftalátmentes, újratölthető, sima felület, hőmérséklet-érzékeny
  • Szín: Pink

A legjobb erotikus termékek között tartják nyilván. Te tudtad, hogy szex minőségét és önkielégítés élményét is fokozhatod ilyen termék beszerzésével?
Angol neve: Zini bloom dual pleasure g-spot vibrator.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Rózsaszín

Gyártói leírás

Bloom cseresznyevirág vibrátor. Ismerje meg a Bloomot, a tökéletes G-pont vibrátort a kettős élvezetért, aprólékosan kidolgozva a pontos stimuláció és a páratlan sokoldalúság érdekében. Nem számít, mi az élvezeti preferenciája - legyen szó csiklóstimulációról, mellbimbó stimulációról vagy belső stimulációról - ez a csúcskategóriás eszköz teljes elégedettséget nyújt Önnek. Kialakítása kielégíti minden vágyát egy igazán emlékezetes élmény iránt.

A funkciók széles választékával, többek között 5 intenzitási szinttel és 10 mintával a Bloom lehetővé teszi, hogy az Ön egyedi igényeire szabott érzések széles skáláját fedezze fel. A hatalom a kezedben van, hogy tökéletes utazást hozz létre, tele örömmel.

A 100%-ban testbiztos anyagból készült Bloom nemcsak luxus érzetet biztosít, hanem a biztonságot és a jólétet is előtérbe helyezi. Lágy, csendes hangja lehetővé teszi, hogy diszkrét élvezetet élvezzen, biztosítva a boldogság megszakítás nélküli pillanatait.

Fedezd fel könnyedén az örömpontokat Bloom puha fejével és nyakával, amelyet gondosan úgy terveztek, hogy páratlan finomsággal simogasson és kötekedjen. Mi több, vízállóságának köszönhetően magával viheti a Bloomot nedves és vad élményekre a zuhany alatt vagy a fürdőkádban.

Ne aggódj amiatt, hogy a legfontosabb pillanatokban lemerül az áram – a Bloom feltölthető, mindig készen áll arra, hogy órákon át kielégítse a parancsodat. Merülj el egy intenzív és fenséges élményben, ahogy a Bloom erőteljes rezgései mélyen behatolnak, és olyan örömteli világot nyitnak meg, amilyet még soha nem tapasztaltál.

Élvezze a korlátlan lehetőségeket a Bloommal, mint tökéletes társsal az önfelfedezés és öröm egyedi és kifizetődő pillanataihoz. Hagyja, hogy vágyai virágozzanak ezzel az egyedülálló G-pont vibrátorral az oldalán. WrRJR

Keresés