Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kis méretű prosztata masszírozó Zini janus anti shock S méret fekete

Ár:
14.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Zini

Ismerd meg a Janus Anti Shock kettős precíziós stabilizált prosztata masszírozót, amelyet szakszerűen úgy terveztek, hogy a tökéletes élményt nyújtsa. A figyelemreméltóan könnyed és természetesen alkalmazkodó Janus a P-pontot célozza meg, páratlan érzékszervi kényeztetést kínálva, ami miatt többre vágysz. A 100%-ban testbiztos szilikonból és ABS anyagokból készült Janus Anti Shock a jóléted jólétét helyezi előtérbe, és izgalmat biztosít az élvezet új szintjeinek felfedezésekor. Vízállósága extra kényelmet biztosít, lehetővé téve, hogy különféle intim környezetben a használatát.Engedd szabadjára a rendkívüli élvezetet, mivel a Janus Anti Shock testre szabott, saját készítésű élményt nyújt, és páratlan pontossággal felel meg vágyaidnak. Élvezze a kényeztetés minden pillanatát ezzel a kivételes kéz nélkül használható prosztata masszírozóval. Legyen a Janus Anti Shock kapuja egy páratlan élményhez!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Janus Anti Shock kontúros testhez illeszkedő kialakításával tökéletes és kényelmes illeszkedést élvezhet, precíz stimulációt biztosítva a P-pontnak, miközben gyengéden masszírozza a külső erogén zónákat. Akár kezdő, akár tapasztalt felhasználó vagy, a Janus Anti Shock minden szinten megfelel, egyedi vágyaidnak és preferenciáidnak megfelelően.

  • Kettős precíziós prosztata masszírozó
  • 2x stabilizált stimuláció
  • Testhez illeszkedő kialakítás
  • Kontúros kényelem
  • Vízálló
  • 100% testbiztos szilikon + ABS
  • Kenőanyag párosítás: Vízbázisú
  • Teljes hossz: 10,4 cm
  • Szélesség: 10,5 cm
  • Behelyezhető hossz: 8,0 cm
  • Átmérő: 2,2 cm
  • Súly: 28 g

Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, anatómiailag tökéletesen formált prosztata masszírozó. A Janus kontúrosan illeszkedő kialakításával kényelmet, pontos P-pont stimulációt és gyengéd külső erogén zóna simogatást biztosít, minden tapasztalati szintnek megfelelve. Ez az áru a jók között van a szexbolt kínálatában, panasz még nem volt rá.

Ez a méret kezdők számára ajánlott.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 1,6 - 2,4
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete

Gyártói leírás

A cukor és a fűszer nagyszerű összetevők, ha mondjuk egy finom mézeskalács sütit keres, de a legjobb prosztata masszírozók (és általában a fenékjátékok) nem ebből készülnek. Még közel sem! Nagyon kevés kivételtől eltekintve szilikon a győzelemért. Ha már itt tartunk, a Zini Janus Anti Shock magával ragadó ívelt, rengeteg selymes felülettel és erős fogantyúval rendelkezik a könnyű vezérlés érdekében. Ja, és természetesen a testbiztos szilikon konstrukció.

Először is beszéljünk az alakról. A masszív, finom textúrájú Anti Shock simán csúszik az Ön vagy prosztatatulajdonos partnere fenekébe, lekerekített és kissé kúpos a tetején, annál is inkább, hogy kényelmes behelyezést és kezelhető nyújtást biztosítson.

A behelyezés után ez a masszírozó természetesen az Ön vagy a P-pontjukat célozza meg előrenyúló duzzadásával. Az alapnál egy másik felborult görbe nyomja a gátat - egy néha figyelmen kívül hagyott, de extra érzékeny erogén zónát. Használja az ellenkező hurkos fogantyút a kézi masszázshoz, vagy ami még jobb, menjen kihangosítva, és hagyja, hogy az anális izmok átvegyék az irányítást.

Az Anti Shock megbízhatóan testkímélő, könnyen tisztítható és ápolható hipoallergén szilikonból, sima ABS műanyag részletekkel.

Keresés