Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Prosztata masszírozó Janus lamp iron M közepes

Ár:
20.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Zini

M méretű, közepes nagyságú prosztata izgató. Engedje szabadjára a Janus erejét, és tárja fel a fokozott élvezet és az intenzív orgazmus világát. Emelje magasabb szintre az örömutazást, és élvezze a kényeztetés minden pillanatát ezzel a kivételes prosztata masszírozóval. Hagyja, hogy a Janus Lámpavas legyen a titka a páratlan örömök és a fokozott izgalom birodalmában, kielégíthetetlen étvágyat hagyva maga után a többre. Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, anatómiailag tökéletesen formált prosztata masszírozó. Ez a stimulátor intenzív, felejthetetlen orgazmusokat biztosít bársonyosan sima, súlyozott érzéssel a P-ponton, tökéletes a középhaladó és haladó felhasználók számára is. A használathoz vízbázisú síkosító javasolt!
Bemutatjuk a Janus Lamp Iron-t, a háromutas precíziós stabilizált prosztatamasszírozót, amelyet úgy alakítottunk ki, hogy új és rendkívüli magasságokba emelje az élvezetet. Ez a kiváló stimulátor a végső eszköz az élvezet fokozására és az intenzív orgazmus biztosítására, mint még soha.
Tapasztalja meg a Janus bársonyosan sima és finoman súlyozott felépítését, amint a P-pontjához nyomódik, páratlan érzést és fokozott célzott izgalmat kínálva a páratlan és felejthetetlen élmény érdekében.
Az anál játék átgondolt kialakítású, puha szilikon külsővel és cinkötvözet kerettel, amely mind a középhaladó, mind a haladó felhasználók igényeit kielégíti. Kontúros testilleszkedése kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít, kéz nélküli prosztata stimulációt biztosítva a további élvezet érdekében.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. A vízálló termék arra invitálja Önt, hogy gond nélkül fedezze fel a jóleső érzéseket különböző intim környezetben. A 100%-ban testbiztos szilikon és cinkötvözet anyagokból készült termék az Ön biztonságát és jólétét helyezi előtérbe, lehetővé téve, hogy teljes magabiztossággal hódoljon vágyainak.

Angol neve: Zini janus lamp iron prostate massager S size.

Az Intim Center szexshop megbízható cég és tisztességes vállalkozás, nyugodtan megveheted a Prosztata masszírozó Janus lamp iron M közepes árut.

Külső raktáron Igen
Anyag Fém
Anyag Szilikon
Átmérő 1,6 - 2,4
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző vízálló
Szín Arany
Szín Bordó

Gyártói leírás

Mi (és Zini) hiszünk abban, hogy az édes pontjaid egyenlő, osztatlan figyelmet érdemelnek, amikor és ahol akarod. Ha már itt tartunk, a Zini Bordeaux Lamp Iron Prostate Massager szexi súlyt, magával ragadó ívet, rengeteg selymes felületet és erős fogantyút kínál a könnyű irányítás érdekében. Ja, és a karosszériabiztos szilikon (és rózsaarany alumínium) konstrukció is!

Először is beszéljünk az alakról. Az erős, finom textúrájú lámpavas simán csúszik az Ön vagy prosztata tulajdonosának fenekébe, lekerekített és kissé kúpos a tetején, annál jobb, hogy kényelmes behelyezést és kezelhető nyújtást biztosítson.

A behelyezés után ez a masszírozó természetesen az Ön vagy a P-pontjukat célozza meg előrenyúló duzzadásával. Az alapnál egy felborult fémgörbe nyomja a gátat - egy néha figyelmen kívül hagyott, de extra érzékeny erogén zónát. Használja az ellenkező hurkos fogantyút a kézi masszázshoz, vagy ami még jobb, menjen kihangosítva, és hagyja, hogy az anális izmok átvegyék az irányítást.

A lámpavasaló megbízhatóan testkímélő, könnyen tisztítható és ápolható hipoallergén szilikonból, sima alumínium részletekkel. Mossa le szappanos vízzel előtte és utána, vagy használjon kedvenc játékápoló folyadékot / habot. A lámpavasat bármilyen vízbázisú síkosítóval használhatja, amit szeret, de kérjük, tartsa távol szilikon síkosítóktól és más szilikon játékoktól.

Keresés