Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Multifunkciós nyúl vibrátor Zini roae se three-way pleasure vibri fekete arany

Ár:
39.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Zini

Ez a gyönyörű arany-fekete stabil, de kecses vibrátor G-pont, A-pont és csikló stimulációval ajándékoz meg téged vagy partneredet. 15 erőteljes minta és 5 intenzitás közül választhatsz, amelyeket egyszerű gombokkal könnyen vezérelhetsz és testre szabhatsz. Nyújtsd el a nagy befejezést könnyedebb beállításokkal, vagy engedjen egy észbontó gyors kielégülésnek.
A Roae testbiztos, gyakorlatilag karbantartást nem igényel, és rendkívül könnyen tisztítható csúcskategóriás hipoallergén szilikonból és ABS műanyagból. Használat előtt és után mosd le szappanos vízzel és használd kedvenc játékápoló folyadékodat. Természetesen kompatibilis az összes vízbázisú síkosítóval, de tartsd távol a szilikon alapú síkosítóktól és más szilikonos játékoktól/termékektől, ha szeretnéd, hogy hosszú életű legyen az eszközöd. USB-kábellel újratölthető, ami a dobozban mellékelve. A Roae cseppálló, de nem szabad víz alá meríteni.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, 5 sebességi és 15 rezgési funkcióval rendelkező, elegáns kivitelű vibrátor, melyet aprólékosan dolgoztak ki az optimális hármas stimulációhoz. Emelje orgazmusait új szintre, ahogy a Roae kényezteti a csiklót, a G-pontot és az A-pontot, szenzációs élményeket kínálva. A termék a fröccsenő vízzel szemben ellenálló.

A Roae lágy, diszkrét hangzása gondoskodik a meghitt kényeztetésről. A Roae luxus személyre szabott, a biztonságot szem előtt tartva tervezték, 100%-ban testbiztos szilikonból és ABS anyagokból készült. Aktiválja utazási zár funkcióját a gondtalan pillanatokért, tökéletes társ minden kalandban. Fröccsenő vízálló, a Roae felfedezésre hív a zuhany alatt vagy a szaunában, felerősítve az érzéki élményeket. Ölelje át az erőt és a precizitást a Roae elegáns dizájnjával, a páratlan élvezet kapujával és az elragadó érzések világával.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3,5 - 3,9
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 16 - 20
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Szín Arany
Szín Fekete

Gyártói leírás

Üdvözöljük a páratlan élvezet megtestesítőjében – egy kifinomult, háromirányú precíziós nyúlvibrátorban, amelyet aprólékosan kidolgoztak az optimalizált hármas stimuláció érdekében. Emelje új szintre orgazmusát, miközben Roae elkényezteti csiklóját, G-pontját és A-pontját, és szenzációs élményeket kínál. Az 5 sebességfokozatú intenzitás és 15 minta révén teljes körűen irányíthatja élvezeti utazását.
Ápolás: Tisztítás után/előtt enyhe szappannal és vízzel és/vagy Toy Safe Cleanerrel.

Keresés