Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ultrarealisztikus előbőrös dildó 18 cm sliding skin dual layer dong flesh 7"

Ár:
7.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

Valósághű, bőrszerű anyagból készült az élethű érzés érdekében, amely az erekciós pénisz érzését szimulálja, puha külső réteggel és kielégítően feszes belsővel.
A hitelesség kedvéért a dildó nagyon könnyen hajlítható bármilyen formára, még az igazinál is jobban.
Különösen élethűvé teszi a dildót, hogy fitymával is rendelkezik.
A nagy szilárdságú TPE-ből készült, szabadalmaztatott tapadókorongunk fel- vagy lecsavarható a praktikus használat érdekében. Erős tapadást biztosít sík felületekhze, illetve felcsatolható eszközhöz is hásznalható. Többféle színben kapható.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Hossz: 18.3 cm
Behelyezhető hossz: 12.5 cm
Átmérője:  3.5 cm

Kézzel készített, pénisz formájú, lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli, erezett felületű, herékkel kiegészített, hajlítható, csúsztatható bőrrel ellátott dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető, amely fel- és lecsavarható. Vízbázisú síkosító javasolt.

FIGYELEM: Ne használj olajalapú termékeket síkosítóként, mert ezek károsíthatják az eszközt. Csak vízbázisú síkosítót használj hozzá. Használat után azonnal tisztítsd meg, töröld szárazra, majd szórd be hintőporral a bőrfelületet, és tárold száraz helyen.

Külső raktáron Igen
Anyag TPE
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Szín Testszínű

Keresés