Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Letapasztható realisztikus dildó 8" dual density silicone cock light

Ár:
30.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - King Cock Elite
A King Cock Elite® szilikon dildó kiváló minőségű, kettős sűrűségű Elite szilikonból készül. Az élethű szilikon külső bőr sima tapintású, míg a kemény szilikon belső merev és felálló, mint egy valódi pénisz, így az érzés tapintáskor az igazival azonos.. A szilárd tapadókorongot úgy tervezték, hogy kiváló tapadást biztosítson, így több sokoldalúságot és kényelmet biztosít a használat során. Amellett, hogy Body Dock® kompatibilis, a tapadókorongot úgy alakították ki, hogy a legtöbb hagyományos hevederrel együtt működjön.
A online szexbolt Letapasztható realisztikus dildó 8" dual density silicone cock light terméke ha tetszik, megrendelheted, vagy ha van szexshop raktárkészletén, személyesen megvásárolhatod.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni!
Ha beindította a fantáziádat a Letapasztható realisztikus dildó 8" dual density silicone cock light, akkor a 30.500 Ft-os ár nem sok érte!

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 5 - 5,4
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű
Termék címkék: dildó.nőknek, realisztikus

Keresés