Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Realisztikus tölthető vibrátor 9" real softee rechargeable silicone

Ár:
13.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

Realisztikus kialakítású, pénisz formájú, lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású, ún. platinum szilikonból készült, 10 rezgési funkcióval rendelkező,erezett felületű vibrátor. Tisztítása: minden használat előtt és használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vedd meg nyugodtan a Realisztikus tölthető vibrátor 9" real softee rechargeable silicone cikket, mi korrekten, gyorsan és rugalmasan intézzük a rendelésedet, csupán pár munkanap és már nálad is van a csomag, legyen szó!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A puha valósághű tengely és a kidudorodó fej autentikus csúcspontot biztosít a 10 erős rezgésmód révén. Ez a készülék nem csak potens funkciókkal rendelkezik, de csendes motorja diszkréciót és élvezetet biztosít, így bármilyen alkalomra tökéletes. Egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy 100%-ban vízálló. Ez azt jelenti, hogy magával viheti a fürdőkádba vagy a zuhanyozásba egy vizes és vad mulatságra, ami újabb dimenziót ad örömének. Ez a szilikon vibrátor USB-vel újratölthető, ami nem jellemző a platina szilikon vibrátoroknál. Egyedülálló, felhasználóbarát kialakítása tökéletessé teszi mind a partnerjátékokhoz, mind az egyéni foglalkozásokhoz. A hozzáadott funkciók ellenére megőriztük a puha bőrérzetet. Élvezni fogja az általa kínált természetes érzést, az élethű lágyság és a belső feszesség harmonikus keverékét. Mások is szeretik a Realisztikus tölthető vibrátor 9" real softee rechargeable silicone terméket.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű
Működtetés USB kábellel tölthető

Keresés