Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Alien's pie masturbator 3 testszínű

Ár:
9.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

Testszínű rendkívül részletes és szakszerűen kézzel készített realisztikus idegen privát része a világon kívüli hiteles élményre készült.
Méretek 23 * 12.3 * 8 cm. Ez a csodálatos Alien's pite észbontó érzéseket nyújt, amelyek legyőzik az igazi ütési munkát.
A muff pite könnyedén kezeli az évekig tartó tolóerőt éjjel-nappal. A tervezett beszúrási alagútban egy nubs fészek várja, hogy mélyen becsússzon, és tele van számos ívvel.
Az intenzívebb élmény érdekében ez az alagút teljes hosszában oldalsó gerincekkel, dudorokkal, nubokkal és gyűrűkkel rendelkezik, amelyek utánozzák a hüvely textúráját, és ajaknyalást és nyelvcsapást okoznak a péniszednek. Csak tapasztalja meg a feszes, bizsergető érzéseket, miközben all-in megy.
Referenciaként ellenőrizheti a doboz oldalán található textúraképet. Csak kísérletezzen vele, és találja meg a legjobb pozíciókat, és lendítse oda-vissza a legszórakoztatóbb érdekében. Nagyon könnyen tisztítható, a csatornát közvetlenül folyó vízzel öblítheti és szárazra törölheti.

Főbb jellemzők: Testbiztos TPE-vel készült. Nem ragadós. szagtalan. Ergonomikusan kialakított alagút a legtöbb stimuláló eredményért. Nagyszerű a ftalát mentes nappali és éjszakai simogatásához. Latexmentes
Méret: 23 x 12,3 x 8 cm, nettó tömeg: 2,1 kg 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló minőségű anyagból készített, ergonómiailag kialakított, belső oldalán barázdákkal, bordákkal, dudorokkal, csomókkal és gyűrűkkel stimuláló, férfiaknak ajánlott, vaginát formázó testnyílással ellátott egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető.
Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után szappanos langyos vízzel és segédeszköz tisztítóval mossa le. Vízbázisú síkosító javasolt.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    Szexshopban vásárolni jó, mert ezekben a boltokban különféle termékeket és ötleteket kínálnak a szexuális élvezetek és örömök növelésére. Ezek a boltok számos különböző terméket kínálnak, mint például fehérneműket, szexuális olajokat, vibrátorokat, szexi játékokat és egyéb kiegészítőket. Ezek a termékek segíthetnek a férfiaknak és a nőknek abban, hogy fokozzák a szexuális örömök élményét, és megújítsák a szerelmi életüket.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Most a te élvezetedről döntesz, a Maszturbátorok cikkek közül ha ezt megvásárlod, magadnak veszel jót!

Külső raktáron Igen
Szín Testszínű
Anyag TPE
Speciális jellemző vízálló
Termékcsoport vagina
Hossz 21 - 25
Átmérő 8 - 10

English

If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging.

Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.
It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

  • Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

Shopping in a sex shop is good, because in this sex shop they offer various products and ideas to increase sexual pleasure and pleasure. The intimate center offers many different products such as underwear, sex oils, vibrators, sex toys and other accessories. These products can help men and women to enhance their experience of sexual pleasure and renew their love life.

Keresés