Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Állítható, hajlítható dildó tapadókorongos Limba flex velvet blue 18 cm

Ár:
34.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Fun Factory

A Limba alkalmazkodik a különböző pozíciókhoz és az Ön igényeihez. Akár a g-pontot, akár a prosztata stimulációt vagy rögzítést szeretné élvezni, a Limba tökéletes számukra. A megfelelő szexuális játékszer megvásárlása gyakran bonyolult: megpróbálja kitalálni, melyik forma felel meg a legjobban, anélkül, hogy először kipróbálná. A Limba Flex segítségével nem kell aggódnia emiatt.
Az orvosi minőségű szilikon alatt a Limba Flex egy zseniális fémrúddal van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy olyan gyakran változtassa az alakját, amikor csak akarja. Ha ezt a formát kiválasztotta, a Limba Flex mindaddig megtartja, amíg módosítani nem akarja. Így optimalizálhatja dőlését vagy görbületét a G-pont és a prosztata jobb stimulációja érdekében. Kúpos vége lágy és progresszív behelyezést is lehetővé tesz.
Anyaga : Orvosi minőségű szilikon (ftalátmentes)
Teljes hossz: 18,1 cm
Behelyezhető hossz : 16,8 cm
Behelyezhető átmérő: 4,1 cm (a legszélesebb ponton)

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Fun Factory Limba Flex L egy nagyméretű szilikon dildó, melynek különlegessége, hogy az Ön vágyaihoz és morfológiájához igazítható formája van. Szerkezete egy fém rudat tartalmaz, amely az Ön kívánsága szerint hajlik és megtartja a választott formát. Ez az "L" modell anális és vaginális behatolásra egyaránt alkalmas. Tapadókorongos talpa a piacon kapható legtöbb hevederrel is kompatibilis.

Végre egy dildó mindenkinek! A Fun Factory Limba Flex L egy dildó, amelyet kifejezetten az Ön vágyaihoz és testéhez terveztek. Akár prosztata, G-pont vagy más erogén zónák stimulálására szeretné használni, a Limba Flex L minden vágya szerint "hajlik".

A legtöbb hevederrel is használható. Mint minden Fun Factory termék, a Limba Flex is könnyen tisztítható kevés meleg vízzel és szappannal. Szexjáték tisztítószer használata is javasolt. Ezt a szexjátékot bármilyen vízbázisú síkosítóval használhatod. Ne használja azonban szilikon alapú síkosítóval, mert ez károsítaná a bevonatot.

• Fun Factory Limba Flex L szilikon és állítható formájú
• Alkalmas hüvelyi vagy anális stimulációra
• Belső szerkezet alakítható fémrúddal
• Orvosi minőségű szilikonból készült
• Kiszélesedő talp tapadókoronggal, amely a legtöbb hevederrel kompatibilis

Ha úgy találja, hogy extrém G vagy P pontú görbével rendelkező eszközre van szüksége, hajlítsa csak erre a formára. Ha egyenes szárat szeretne, csak hajlítsa vissza. Ez az állítható dildó megkönnyíti a különböző pozíciók és játékstílusok kipróbálását.
Kúpos kialakítása anális kényesztetésre is alkalmassá teszi. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető. Vízbázisú síkosító javasolt.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után segédeszköz tisztítóval mossa le, majd langyos vízzel öblítse.

Akár egyedül, akár partnereddel vagy, a Állítható, hajlítható dildó tapadókorongos Limba flex velvet blue 18 cm csak feldobja az erotikát, legyél bevállalós ha szexről van szó. 

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Szín Kék
Anyag Szilikon
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 16 - 20
Átmérő 4 - 4,4

English

Fun Factory Limba Flex L is a large-sized silicone dildo with the unique feature of having a shape that can be adapted to your desires and your physique. Its structure integrates a metal rod which bends according to your desires and retains the chosen shape. This "L" model is suitable for both anal and vaginal penetration. Its suction cup base is also compatible with most harnesses available on the market.

Finally, a dildo for everyone! Fun Factory Limba Flex L is a large dildo specially designed to adapt to your desires and your body. Whether you wish to use it to stimulate the prostate, G-spot or other erogenous zones, Limba Flex L will "bend" to your every desire.

Beneath its medical grade silicone, Limba Flex incorporates an ingenious metal rod, which allows you to change its shape as often as you like. Once you have chosen this shape, Limba Flex will keep it until you want to change it. You will be able to optimise its inclination or curvature, for a better stimulation of the G-spot and the prostate. Its tapered tip also allows a smooth and progressive insertion.

Limba Flex is available in two other sizes (S and M) and has a suction cup base. This will enable you to secure it effectively to a shower enclosure, smooth wall, chair, etc. It can also be used with most harnesses.

Like all Fun Factory dildos, Limba Flex can easily be cleaned with a little warm water and soap. The use of a cleaner for sex toys is also recommended. You can use this sex toy with any water-based lubricant. Don’t use it with a silicone-based lubricant, which will damage its coating.

• Fun Factory Limba Flex L silicone dildo with adjustable shape
• Suitable for vaginal or anal stimulation
• Internal structure with malleable metal rod
• Made from medical-grade silicone
• Suction cup flared base compatible with most harnesses
• Available in two sizes (see below)

Material: Medical grade silicone, (phthalate-free)
Total length: 18.1 cm
Insertable length: 16.8 cm
Insertable diameter: 4.1 cm (at the widest point)
Colour: Velvet Blue (blue/green)

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria. It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
    Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m. 

Keresés