Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Popsi maszturbátor Autumn Falls peaches

Ár:
37.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Fleshlight

Férfiaknak ajánlott, Autumn Falls ánuszáról formázott és általa aláírt, egyéni erotikus játék. Minden Fleshlight Girls maszturbátor egyedi belső textúrával rendelkezik. Vásárlás és személyes átvétel budapesti üzletünkben, termékmegtekintéssel, ahol készpénzes és bankkártyás fizetési mód is rendelkezésedre áll. Vízbázisú síkosító javasolt. A csodálatosan gömbölyű testéről ismert Autumn Fallsnak olyan nyílása van, amely csak könyörög egy nagyért. Lépjen be a hátsó ajtaján, és ápolja farkát hegyes gerincekkel, üreges gyönyörpárnákkal és egy utolsó sima, párnaszerű gyöngyházzal nagyszerű izgalom álmai anális orgazmusához

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Használatával az aktus közbeni önkontroll nagy mértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető.
Tisztítása: használat előtt és használat után a belsőt távolítsuk el a tokból és szappanos meleg vízzel és segédeszköz tisztítóval mossuk le. 

  • Ha az Intim Center intim webshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
​Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Testszínű
Anyag Superskin
Speciális jellemző vízálló
Termékcsoport ánusz
Hossz 21 - 25
Átmérő 0 - 1,5

Keresés