Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Fenékdugó készlet húzógyűrűvel butt plug kit fekete

Ár:
9.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 19.
Gyártó: NMC

Ez az Ultimate fekete szilikon popsi dugó készlete négy különböző dugót tartalmaz, amelyek mindegyike saját szerkezettel rendelkezik. Például két gyűrű több gombbal van ellátva. Minél tovább helyezi be ezeket a dugókat, annál intenzívebbé válik a stimuláció. A másik két dugónak csak a közepén van sűrűsége. Mind a négynek van egy nagy gyűrűje az alján, amely lehetővé teszi, hogy használat után eltávolítsa a dugót a végbélnyílásból.
A Back Up Kit egy kiváló készlet 4 dugóval, higiénikus, puha és szuper kényelmes szilikonból. Minden dugó mérete és vastagsága eltérő, könnyen kezelhető és nagyszerű azok számára, akik extrém élvezetet keresnek. Próbáld ki! Anyag: szilikon és ABS. Fekete szín. 4 különböző formájú és hosszúságú szilikon fenékdugóból álló készlet. 
Tartalma: két 10 cm hosszú, 2,4 cm átmérőjű, egy 8 cm hosszú 1,8 cm átmérőjű, egy 8 cm hosszú 2,1 cm átmérőjű fenékdugó, eltérő kialakítással, biztonságos fogóval. Vízbázisú síkosító javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Szilikon anális készlet biztonsági készlet fekete Márka: NMC Ez a szexuális játékkészlet ideális az anális öröm felfedezéséhez 4 fekete szilikon dildóból áll, eltávolító gyűrűvel a biztonságos behatolás érdekében Teljes hossza 11-14 cm, átmérője a legszélesebb 2,5 cm Hozzávalók: szilikon, ABS.

Ha rászánod a 9.000 Ft összeget, sok élményt vásárolsz magadnak. Az online szexbolt Fenékdugók tágítók kínálatából, ez kiváló produktum.

Angol neve: Back up butt plug kit black. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 1,6 - 2,4
Hossz 6 - 10
Szín Fekete
Speciális jellemző vízálló

Keresés