Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Klitoriszizgató balzsam - Bad day killer clitherapy balm

Ár:
4.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Bijoux Indiscrets

Ez a serkentő csiklóbalzsam tökéletes minden nő számára, vágyfokozásra és, aki extra stimulálást szeretne. A balzsam elősegíti a csikló vérkeringését és ráadásul melegítő hatású is. Az ujjával vigyen fel egy kis mennyiségű balzsamot a csiklóra, és finoman masszírozza be. A balzsam néhány másodpercen belül kifejti hatását.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Fokozni szeretnéd az izgalmakat a hálószobában? A Bijoux Indiscret Clitherapy Bad Day Killer Balzsammal add meg szeretődnek azt az érzést, amit megérdemel! Egyszerűen vigye fel ezt a balzsamot közvetlenül a csiklóra, masszírozza be gyengéden, és készüljön fel egy életre szóló bizsergő érzésre! A szexi melegítő hatás pillanatok alatt beindul, felpörgeti a csikló vérkeringését és fokozza az érzékenységet. 

Az érzés körülbelül 30 percig tart, fokozza a csikló vérkeringését és fokozza az érzékenységet. Mandulaolajat tartalmaz. Erotikus játékokkal kompatibilis. A termék hatása hasonló a folyékony vibrátoréhoz.

Összetevők: Édesmandulaolaj, shea vaj, kakaóvaj, kandelilla viasz, kókuszolaj, szójaolaj és illatanyag.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.
A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Nem nőknek
Speciális jellemző stimuláló, melegítő
Termékcsoport krém

English

If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.
It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.
More information is available by clicking here.

Keresés