Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Forgó tapadókorongos vibrátor Barbara genie multi-speed 5,7" (14,5 cm)

Ár:
7.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Debra

Nagyszerű valósághű vibrátor a világ egyik legjobb intim játékok gyártójától. Gyakorlatilag nem különböztethető meg élő férfi hímtagtól, nagyon részletesen utánozva megjelenését. A fallosz nagy domborművel rendelkezik, és textúrája kiálló koszorúk és erek formájában van. A herezacskó alját kiváló tapadókorong egészíti ki a sima felületeken való rögzítéshez. A hordó rezgéseit rotációs funkció egészíti ki. A vezérlés egy vezetéken lévő távirányítóval történik. Az ingerlés intenzitása fokozatmentesen állítható, így könnyen megtalálhatja a kedvére való beállítást. Az áramellátáshoz 2 db AA elemre lesz szüksége. Hossza 20 cm, átmérője 4,7 cm. Realisztikusan kialakított, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, állítható rezgési és forgási funkcióval rendelkező, vezetékes távirányítóval szabályozható, erezett felületű, herékkel kiegészített, rugalmas vibrátor.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Péniszprotézis tapadókoronggal, vibrációval és 360°-os elforgatással, többsebességes 20 x 3,7 cm. Valósághű pénisz mintájú, valósághű gumi pénisz minden részlettel. Erős tapadókoronggal van felszerelve, amely tapad minden sík felülethez. Ez lehetővé teszi, hogy a keze használata nélkül szórakozzon. Kompatibilis a pénisz rögzítő hevederrel. A vezetékes távirányítóval bármikor elindíthatja a rezgést vagy megváltoztathatja az üzemmódot. A reálisabb élmény érdekében használjon vízbázisú gélt.

Péniszprotézis, tpr -ben készült, reális formában, meghatározott glans, kiemelkedő vénákkal, herezacskóval és tapadókoronggal. Követi a rezgést és a 360 ° -os többsebességes forgást.

A Barbara egy vízálló péniszprotézis, amelyet a Baile fejlesztett ki, és amely felejthetetlen pillanatokat biztosít Önnek. Reális formájú, meghatározott csigolyákkal, kiálló vénákkal, herezacskóval és tapadókorong-alappal, amelyek amellett, hogy biztosítják a kellemes behatolást, sima, nem porózus felületekre is felvihetők. Annak érdekében, hogy a pillanat még izgalmasabb legyen, többsebességes rezgéssel és 360°-os elforgatással rendelkezik, amelyeket közvetlenül a vezetékes távirányítóról vezérel, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy teljes mértékben irányítsa stimulációját, és intenzív és hosszan tartó orgazmusokat biztosít. Próbáld ki!

A pénisz vibrátor egy csodálatos pénisz, amely sok vonzó módon tetszhet Önnek. A textúra sima és rugalmas a reális érzés érdekében, a szár pedig élethű elemeket tartalmaz, például hagymás fej, kemény golyók és enyhén texturált szár. Az alap tapadókoronggal rendelkezik, így a játékot kéz nélkül is használhatja, és sima, lapos felületre rögzítheti. A vibrációs funkció vezérléséhez egy távirányító is tartozik, amely lehetővé teszi a rezgési módok megváltoztatását a nagyszerű játék használata közben. Ennek a reális pénisznek a jellemzői:

  • Állítható vibráció és forgás
  • Kényelmes távirányító
  • Valódi pénisz reális ábrázolása
  • Számos kézzelfogható ere van, amelyek növelik az élvezetet a behatolás során
  • Erős tapadókorong a kényelmes játékhoz
  • Hüvelyi és anális játékokhoz
  • Rugalmas és rugalmas anyagból készült, megtévesztően hasonló a természetes péniszhez
  • Ha ráteszi a kezét, igazi merev péniszt érez
  • Megjegyzés: mind a csomagolás, mind a termék színárnyalata változhat, a szállítóra hivatkozva. A kép csak illusztráció.
  • Méretek:
  • A termék teljes méretében 20,7 cm hosszú és 3,7 cm átmérőjű;
  • A herezacskó átmérője 6 cm;
  • A tapadókorong alapjának átmérője 6,4 cm;
  • A távirányító vezetékének hossza 81 cm;
  • A távirányító 9,9 cm hosszú és 3,5 cm széles;

Megjegyzés: a korábbi mérések hozzávetőlegesek, és némi eltérést mutathatnak a méretekben. Információk és ajánlások a távirányító 2 db  aa elemet használ (nem tartozék). Célszerű vízbázisú kenőanyagot használni, ez növeli a termék élettartamát.

Megőrzés
Mossa le meleg vízzel és semleges vagy antibakteriális szappannal az első használat előtt és minden használat után. Használjon papírtörlőt vagy eldobható törülközőt. Kerülje az olyan elektronikus alkatrészek nedvesítését, mint például: vezérlőelem, elemtartó rekesz és vibrátor, mivel a termék megéghet, és nem vállalunk felelősséget a termék esetleges helytelen használatáért.

Hogyan kell használni

  • Használat előtt és után fertőtlenítse a terméket;
  • Helyezze be az elemeket a távirányítóba, annak hátsó rekeszébe;
  • A rezgés és forgás intenzitásának növeléséhez vagy csökkentéséhez forgassa el a gombot a távirányítón jelzett oldalra;
  • A termék használata után vegye ki az elemeket a vezérlő belsejéből a belső megőrzés érdekében.

A termék Lybaile Barbara - A hímvessző protézis tapadókoronggal, rezgés és 360 ° -os elforgatás multispeed - 20 x 3,7 cm az ára R $ 189,90 könnyű fizetési legfeljebb 10 részletben kamat nélkül, vagy kedvezmény a készpénzes fizetést, tuskó vagy A Pix teljes diszkrécióval érkezik meg az úti céljához az üzlet neve és a megvásárolt termék nélkül, és a kártyaszámlán még teljesebb titoktartás mellett a „Sexshop” név nem jelenik meg, hanem az „Online értékesítés”. Az összes erotikus terméket kategorizáljuk , hogy a lehető legjobb élményben legyen részünk üzletünkben.

Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető. Vízbázisú síkosító javasolt a Barbara genie multi-speed vibration dildo 5,7" eszközhöz. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Az Intim Center szexshop Budapest szexuális eszközei és készítményei, számtalan alkalommal bizonyították a rátermettségüket, ez is egy jó termék! Ha megrendeled a Forgó tapadókorongos vibrátor Barbara genie multi-speed 5,7" (14,5 cm) árut, gyorsan elkészítjük a csomagot és diszkrét csomagolásban kapod meg. Semmi nem utal a tartalomra.

Külső raktáron Igen
Elem 2 x AA
Szín Testszínű
Anyag ABS
Anyag TPR
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző távirányítós
Hossz 16 - 20
Átmérő 4,5 - 4,9

Keresés