Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszpumpa elektromos Bathfun automatic waterproof pump 

Ár:
19.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 17.
Gyártó: Realov

A 3 szívási móddal rendelkező elektronikus vákuumpumpa, amelyet vízben vagy vízzel való használatra terveztek. Alapelve, hogy a víz erejét, vagy mondjuk inkább a víz összenyomhatatlanságát használja fel a pénisz hosszában és szélességében történő megnövelésére. Személyes vásárlás üzletünkben, Intim Center szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Természetesen a vákuumpumpa víz nélkül is használható. A vízben való használat természetesebbé,  egyenletesebbé teszi a nyomást, valamint a hengerben lévő meleg víz szenzációsan kellemes környezetet biztosít.Vákuum üzemmód használata nélkül maszturbátorként is használható. Az átlátszó hengeren egy centiméterben és hüvelykben kifejezett mérőeszköz található. A szivattyún három vezérlőgomb található. Nyomja meg a kék gombot 3 másodpercig, a gomb kigyullad és a pumpa "feloldódik". A középső gomb megnyomásával vákuum alakul ki a palackban. A csúcsban van egy szelep, amelyből a motor vizet vagy levegőt pumpál ki a hengerből. Ennek a gombnak a további megnyomásával a szivattyú teljesítménye változik, a vákuum keletkezésének intenzitása gyorsabban nő, összesen három fokozat, vagy ha úgy tetszik, sebességfokozat van. Amikor elérte az Önnek megfelelő vákuumot, és azt a palackban szeretné tartani, nyomja meg röviden a kék gombot! Ha gyorsan csökkenteni szeretné a vákuumot a palackban, nyomja meg az alsó, harmadik gombot! A szivattyú újratölthető akkumulátorral rendelkezik. USB kábel a tartozék, a töltés mágneses érintkezőkön keresztül történik. Az akkumulátor 2,5 óra töltés után teljesen feltöltődik. Ezt követően 160-180 percig működhet, az alkalmazott vákuumszinttől függően. Töltés közben a kék fény villog. A pumpa rendszeres használatával a péniszét formában tartja - az erekciója hosszan tartó lesz, a szexuális élvezet pedig maximális. Több mint 6 hónapos tárolás után töltse fel az akkumulátort. Élvezze a valósághű szívást és a mély torok simogatási akciót egyszerre az öntéssel előállított Magic Sleeve segítségével, A kristálytiszta Magic Sleeve nagyítóként is működik, páratlan vizuális stimulációt kínálva. Az alábbi linket bemásolva egy rövid videót lehet a termékről megtekinteni:

https://www.youtube.com/watch?
v=qzXTcmwJ17M


Ha az Intim Center kínálatából raktáron lévő terméket rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Anyag TPE
Átmérő 7 - 7,9
Hossz 31 - 35
Termékcsoport péniszpumpa
Speciális jellemző vízálló
Szín Színtelen

Keresés