Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Letapasztható vibrátor 25 cm Beautiful Jason távirányítós vibrációs műpénisz

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 25.
Gyártó: Debra

A csúcsteljesítmény és az igazán élethű élmény érdekében válaszd ezt a tökéletesen megformált vibrátoros dildót, amely élethű TPR anyagból készült. Gyönyörűen kidolgozott és valódi felálló péniszre emlékeztető, rendkívül addiktív vibrátor a legcsodálatosabb élethű élményt nyújtja, mindemellett vibrációval rendelkezik a további stimuláció érdekében. Tökéletesen formázott fejjel, erezett hímvesszővel. finoman duzzadt herékkel felvértezve. Ha ez nem lenne elég, ez a valósághűen kidolgozott vibrátor önmagában is megállja a helyét, és tapadókorongja segítségével szólójátékhoz is kifejezetten alkalmas.
Rugalmas, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, állítható rezgéserősségű, távirányítós, herékkel kiegészített letapasztható vibrátoros dildó.
Kialakításának köszönhetően a g-pont stimulálására is használható.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Jellemzők:

  • Szuper puha anyag
  • Erősen erezett kialakítás
  • Kifejező fej
  • Rugalmas
  • Tapadókorong alap
  • Hossza - 25 cm
  • Szélesség - 4,1 cm
  • Anyaga: TPR

Tapadókorongja segítségével síkfelületre rögzíthető. ​Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Erotikus termékeket árusítunk, amikben nem fogsz csalódni. Rendelj minőségi termékeket online szexshopunkban, vagy vásárolj személyesen budapesti szexboltunkban.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag TPR
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző távirányítós
Szín Testszínű

Keresés