Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Paskoló Black organosilicon paddle

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Liebe Seele

Kompakt méretű, masszív, de ugyanakkor rugalmas, vegán műbőrből készült paskoló, amelyet kezdők számára is javasolnak. Könnyű anyagokból készült, ezért kezeléséhez sem kell nagy erőt kifejteni. Rugalmas kialakítású és 40 cm-nél kisebb méretű, így rendkívül egyszerű kifinomultan a paskolót manőverezni.  A vásárlás eldöntésben segíthet, ha informálódsz, ajánljuk neked a szexshop cikkeket és erotikus érdekességeket.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A kiváló fogás érdekében egy biztonságosan kialakított csuklóhurokkal látták el. Az ütőlapát remek választás a BDSM kedvelőinek, hiszen a rendkívül sima vegán bőr bevonattal pompás hanghatást és érzést kelt minden ütés. Könnyű a vásárlás, rendeld meg, vagy személyesen is jöhetsz érte szexshop üzletünkbe!

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Itt a terméknél a megrendelem gombbal teheted a kosára.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag Műbőr
Hossz 31 - 35
Szín Fekete
Termék címkék: paskoló, spanky

Keresés