Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kötél Bound rope - green

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NS Toys

Kösd meg akit szeretsz, és mutasd meg neki a kötelet. A Bound kollekció különféle színű köteleket tartalmaz, amelyek kényelmesek és nem kopnak. Keverje össze és illessze össze az izgalmat. A termék méretei 7,62 méter x 0,5 cm. A termék anyaga poliészter szál. Zöld kötél kötözéshez. Végtagra vagy testre helyezhető, a szabadság érzetének csökkentésére alkalmas erotikus játék. Intim együttlétek és szerepjátékok kiegészítője lehet. A Bound kollekció gondosan kidolgozott, kiváló anyagokból és gyönyörű részletekből áll.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

BDSM szexhez kötöző kötél, zöld színben. Bondage Rope kifejezetten a visszatartáshoz és a Kinbaku vagy Shibari művészethez készült – japán kötélkötés és művészi erotikus visszafogottság.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
A szexbolt árai között a minőséghez képest a 6.500 Ft nem sok. Reméljük, hogy tetszik a Kötél Bound rope - green mert a gyártója is megbízható!

Külső raktáron Igen
Szín Zöld
Anyag Poliészter
Hossz 701 - 1800

English

Tie the one you love and show them the ropes. Bound collection features ropes in assorted colors that are comfortable and non-chaffing. Mix and match for added excitement.

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.

It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

Termék címkék: bdsm, kötözés

Keresés