Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kötözéshez Bound rope pink kötél 7.62 m

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: NS Toys

Rózsaszínű kötél. A Bound kollekció különféle színű köteleket tartalmaz, amelyek kényelmesek és nem szakadnak el könnyen. Párosítsd a színeket és kösd ki szerelmed. Végtagra vagy testre helyezhető, a szabadság érzetének csökkentésére alkalmas erotikus játék. Intim együttlétek és szerepjátékok kiegészítője lehet. A Bound kollekció gondosan kidolgozott, kiváló anyagokból és gyönyörű részletekből áll.
Véletlenül kereste a lehetőséget, hogy megmutassa csomómunkáját? Vagy talán egy kicsit/sok szórakozásra vágyott egy partnerrel. Mindkét esetben, és még sok másban, az ns újdonságokból származó Bondage Couture Satin Rope pontosan az, amit keres.
Akár kezdő rigger, akár tapasztalt csomómester vagy, imádni fogod, milyen komolyan puha ez a kötél. Extra gyengéd, és nem dörzsöli a bőrt, amikor bemutatja a legjobb szegfűszeget, íjvonalat, nyolcas figurát vagy zátonycsomót.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Rendkívül erős, és szinte bármilyen testrész, ágytartó, rabsági keret vagy más köré kifeszíthető, csavarható, megköthető, betekerhető és megköthető, az extra hosszú hosszúságot műanyag felületek billentik, így a végek könnyen megtalálhatók és rögzíthetők. Bár a csukló és a boka nyilvánvaló célpont, a Bondage Couture Satin Rope elég hosszú ahhoz, hogy bonyolultabb csomagolásokká, hogtie-kká és azon túl divatos legyen, ha szeretné. Körülbelül 25'/7,6 m puha polikötél van benne.

Ha elolvasod a teljes leírást, és tetszik a termék, ne hezitálj, tedd be a kosárba, és a végén eldöntöd mit szeretnél. A Kötözők kategóriában ha ennek tetszik a kinézete, akkor jó választás.

Külső raktáron Igen
Szín Rózsaszín
Anyag Poliészter
Hossz 7,62m

English

Tie the one you love and show them the ropes. Bound collection features ropes in assorted colors that are comfortable and non-chaffing. Mix and match for added excitement.Polyester Fiber. 25 feet.

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.

It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 am. to 8 pm., on weekends from 9 am. to 6 pm.

Whether you're a newbie rigger or an experienced knot master, you'll love how seriously soft this rope is. It's extra gentle, and won't chafe skin as you demonstrate your best clove hitch, bowline, figure eight or reef knot. 
Ultra strong and able to be stretched, twisted, tied, wrapped and bound around just about any body part, bedpost, bondage frame or otherwise, the extra long length is tipped by plastic finishers, making the ends easy to find and secure. Though wrists and ankles are an obvious target, the Bondage Couture Satin Rope is long enough to fashion into more elaborate wraps, hogties and beyond, if you'd like.  Approximately 25'/7.6m of soft poly rope is included.

Termék címkék: bdsm, kötél, kötözés

Keresés