Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Miniruha piros Bs097 red

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Passion

Ez a gyönyörű piros PASSION erotikus testharisnya készen áll a forró estékre. Csak egy csettintés az ujjaddal és bombázóvá változol, aki bárhol és bármikor készen áll a csábításra. A kellemes anyag tapad a testhez, és kiemeli gyönyörű íveit. Egy férfi sem tud ellenállni! Ennek a gyártónak jó termékei vannak, élvezz nagyokat szexshop termékünkkel egyedül vagy partnereddel!

Ez nem hamisítvány, mert szexshopunk csak eredetit árul!
A Szexi ruhák kategória portékája, reméljük kielégíti a vágyaidat.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az elasztikus anyag alkalmazkodik a női testhez Egyszerre leszel elegáns és szexi. Prémium minőség. Ha személyesen vásárolnál, Budapesten az Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted. Érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Évtizedek óta árulunk szexuális árukat, mert az Intim Center az első szexshop az országban. Reméljük, hogy tetszik ez a termék és megveszed.

Külső raktáron Igen
Márka Passion
Anyag Poliamid, elasztán
Méret Egy méret (S-L)
Szín Piros
Termék címkék: erotikus, fehérnemű, miniruha

Keresés