Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Testharisnya Bs099 fekete

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Passion

Gyönyörű erotikus testharisnya PASSION készen áll a forró estékre. Mint egy csettintés az ujjaddal, egy sárkánnyá tesz, aki bárhol és bármikor készen áll a cselekvésre. A kellemes anyag tapad a testhez, és kiemeli gyönyörű íveit. Egy férfi sem tud ellenállni! Most a te élvezetedről döntesz, a Cicaruhák cikkek közül ha ezt megvásárlod, magadnak veszel jót! Ha kényeztetésről van szó, akkor ez a szexi Testharisnya Bs099 fekete megfelelő lesz a kivitelezésénél és anyagánál fogva is.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ez az érzéki Passion cicaruha kiemeli alakját és kiemeli domborulatait! Kiváló minőségű anyagokból készült, nagyon magas viselési komforttal a rugalmas anyagnak köszönhetően. A fehérnemű kialakítása és a nyitott lépésbetét ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöz! Harisnyakötő kialakítás, érzéki mintával, nyitott lépésbetéttel ami kihangsúlyozza az alakját, fekete színben.

Külső raktáron Igen
Anyag Poliamid
Méret Egy méret
Szín Fekete

Keresés