Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Mini vibri Chroma rainbow - small

Ár:
10.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 28.
Gyártó: NS Toys

Rainbow vibri. Bőrbarát anyagból készített, karcsú, diszkrét, kompakt kialakítású, 7 vibrációs és 3 sebességi funkcióval rendelkező, könnyen kezelhető, elegáns kivitelű vibrátor. Kezdők számára is ajánlott. A tíz lüktető hangulatminta közül az elsőt az alján található gombnyomással idézheti fel – a többit folyamatosan nyomva tartva lépkedhet. Amúgy akkukra ennyit lehet mondani, mert a pici Chroma teljesen USB-vel tölthető. A töltőkábel tartozék.
A sima, szilárd, nem porózus ABS-műanyagból készült Chroma Sunrise testbiztos, kevés karbantartást igényel, és a tisztítása rendkívül könnyű. A Chroma élvezete előtt és után alaposan mossa le bő meleg szappanos vízzel vagy jó játékápoló folyadékkal/habbal. Ez a hangulat bármilyen kedvenc kenőanyaggal biztonságosan használható, és teljesen vízálló.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt. Félretéve azt a tényt, hogy ennek az apró erőműnek a karcsú formája tökéletes bármilyen szexi forgatókönyvbe való besurranáshoz, a Chroma Sunrise a fém teljes fényét  a valódi fém nélkül mutatja be. Ráadásul rendkívül intenzív! 

Akár egyedül, akár egy partnerrel élvezzük, a Mini sima formája könnyedén megcélozza a csiklót, a mellbimbókat, a pénisz (külső) fenekét és még messzebbről. A karcsú, diszkrét stílus nem akadályozza meg szinte semmilyen pozíciót vagy fellépést, így tökéletes arra, hogy valakivel lefeküdjünk, és egyedül repülve is ugyanolyan lenyűgöző. Ne feledje, hogy a legtöbb golyóhoz hasonlóan a Sunrise Minit sem szabad análisan behelyezni. 

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletünkbe, mert más különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Többszínű
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Hossz 6 - 10
Átmérő 1,6 - 2,4

English

Putting aside the fact that this petite powerhouse's sleek shape is perfect for sneaking into just about any sexy scenario, the Chroma Sunrise showcases all the gloss of metal without the actual metal. Plus, it's over-the-top intense! 

Whether it's being enjoyed alone or with a partner, the Mini's smooth shape effortlessly targets clitorises, nipples, penises (outer) butts and far beyond. The slim, discreet styling won't get in the way of just about any position or act, so it's perfect for bringing to bed with a someone, and it's just as stupendous when flying solo. Keep in mind that, like most bullets, Sunrise Mini shouldn't be inserted anally. 

Cue up the first of ten throbbing vibe patterns with a push of a button at the base - keep pressing to cycle through the rest. By the way, you can say so long to batteries, because the wee Chroma is fully USB rechargeable. The charge cord is included.

In slick, solid, nonporous ABS plastic, the Chroma Sunrise is body safe, low maintenance, and an absolute breeze to clean. Before and after enjoying your Chroma, wash it well with plenty of warm soapy water, or a good toy care fluid/foam. This vibe can be safely used with any favorite lubricant, and it's fully waterproof.

Keresés