Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tisztító Cobeco bio -organic toycleaner (150ml)

Ár:
5.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Cobeco

A Cobeco Bio Organic Toycleaner kifejezetten az erotikus játékok higiénikus tisztítására lett kifejlesztve, és több mint 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Ez a játéktisztító természetes és alapos tisztítást biztosít, miközben megőrzi az erotikus játékok minőségét. Ez jó választás és garantáltan felpezsdíti szexuális életedet.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Cobeco Bio Organic Toycleaner higiénikus használatot és tartós szórakozást biztosít játékaiddal. Vigyél fel kellő mennyiséget az erotikus játékra, a tisztítandó felület méretétől függően! Öblítsd le a tisztítószert, majd töröld le nedves ruhával! Ezután dörzsöld szárazra! A tisztítónak alapos tisztító hatása van, és a játékok minősége megmarad.

Bátran ajánljuk a Tisztító Cobeco bio -organic toycleaner (150ml) termékeket, sok pozitív visszajelzést kaptunk.

Külső raktáron Igen
Funkció Tisztítás
Mennyiség 150ml
Összetevők Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Keresés