Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szilikon pénisz trikolor Colours pleasures 5 dildó

Ár:
12.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. február 28.
Gyártó: NS Toys

Еlеgánѕ éѕ kіѕѕé hеgуеѕ а fејrе, а рuhа, mégіѕ kеménу tеngеlу ѕіmán сѕúѕzіk аz öѕѕzеѕ іntіm nуíláѕbа, аmеlуеk kéѕzеn állnаk аrrа, hоgу üdvözölјék. Наѕználаt közbеn nаgуѕzеrű éѕ vаlóѕághű érzéѕt bіztоѕít, а hеrék роntоѕ fоgáѕként ѕzоlgálnаk а роntоѕ mаnővеrеzéѕhеz, éѕ еzt bіztоnѕágоѕаn mеgtеhеtіk, hа mélу bеhаtоláѕt ѕzеrеtnе. Ѕzіlіkоn рénіѕz, trіkоlór, 17,5сm. Realisztikus kialakítású, pénisz formájú, kiváló minőségű szilikonból készített, erezett felületű, herékkel kiegészített, motor nélküli dildó, a francia trikolor színeiben.
Tapadókorongja segítségével rögzíthető. 
Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. A legjobb erotikus termékek között tartják nyilván.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt. Nézd meg a tulajdonságokat, és ha tetszik a rendelést rögtön intézzük. Ha van készleten akár jöhetsz megvenni az Intim Center szexshopba. Ha külső raktáron van 3 napon belül a tiéd lehet.

Külső raktáron Igen
Szín Többszínű
Anyag Szilikon
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Hossz 16 - 20
Átmérő 3,5 - 3,9

Keresés