Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tapadókorongos vibri Conqueror multi-speed vibrátor 18 cm

Ár:
11.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NMC

18 cm-es realisztikusan kialakított, pénisz formájú, bőrszerű tapintású anyagból készült, állítható rezgési funkcióval rendelkező, erezett felületű, könnyen kezelhető vibrátor. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető. Ha inkább a tetején szeretnél lenni, imádni fogod a hódítót. Hihetetlenül élethű LoveClone RX anyagból készült. Ez a többsebességes vibrátor ugyanolyan jó (ha nem jobb), mint az igazi. Szó a bölcseknek? Pattanj fel a fedélzetre. és kapaszkodj erősen!
Hús színű G-pont stimuláció is. Többsebességű rezgés. Élethű LoveClone RX anyag. Erős tapadókorong. Egyszerű be és kikapcsolás. Fröccsenésálló kialakítás. Elem 2 db AA. nem tartozék. Anyagok: TPR/ABS műanyag. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. Ha megnézted a fotót és a leírást elolvastad, bízunk benne, hogy tetszik az árunk. A gyártója is megbízható!
Angol neve: Conqueror 7" tpr multi-speed vibrator.

  • Erős tapadókorong
  • Egyszerű be- és kikapcsolás
  • Fröccsenésálló
  • Élethű bőr
  • LoveClone
  • RX anyag

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag TPR
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző herés
Szín Testszínű

Gyártói leírás

Győzze le a hormonok által táplált vágyait ezzel a vibrátorral. Puha és rugalmas TPR-ből készült az élethű megjelenés érdekében, valósághű fejjel és vénás nyéllel kiegészítve. A masszív tapadókorong-talp rengeteg játéklehetőséget biztosít, rögzítheti bármilyen sima és erős sík felülethez, vagy pattanhat rá a hevederre, hogy kiváló párok játszhassanak.

Hogyan kell használni
Csavarja le a fekete szívósapka alját, hogy behelyezze az elemeket a kamrába. Használat előtt párosítsa a kívánt vízbázisú síkosítóval. Szabályozza a rezgési sebességet a szívósapka feletti fogantyú tárcsával. A felület felszívásakor ügyeljen arra, hogy az sima, tartós és stabil legyen. Fedezze fel a vibrátor pántként való használatát, ha szívósapkával kompatibilis hevederrel párosítja. Legjobb használat előtt és után antibakteriális játéktisztítóval tisztítani.

Keresés