Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Holografikus BDSM készlet + táska (6 db) Cosmo bondage

Ár:
52.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

A Cosmo Bondage Holografikus 6 részes kollekcióban megtalálható az összes, a kötézhez elengedhetetlen kellék, és készen áll a játékra, amikor csak akarsz. Bónusz: mindegyik csodálatosan néz ki, és cipzáros tároló is jár hozzá.
A Cosmo Bondage luxus, tervezői ihletésű készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy a BDSM-ről és a bondage playről szóló álmaid közül néhányat – ha nem az egészet – valóra válts. A csillogó darabok többsége állítható, így szinte mindenkinek megfelelő méret lesz.
Néha húzós, ha az összes szükséges felszerelést fel kell kerekíteni a játék előtt. Szuperszórakoztatás egy partnerrel, amikor egy kis mandzsettás, fenekes és galléros szórakozásról van szó, de tudod, mi még szórakoztató? Spontaneitás! A Cosmo Bondage Holografikus 6 részes kollekcióban megtalálható az összes, a kötözködéshez elengedhetetlen kellék, és készen áll a játékra, amikor csak akarsz. Bónusz: mindegyik csodálatosan néz ki, ÉS cipzáros tárolóval vagy utazótáskával is jár.
A Cosmo Bondage e luxus, tervezői ihletésű készletben mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy a BDSM-ről és a bondage playről szóló álmai közül néhányat – ha nem az egészet – valóra váltson. A csillogó holografikus ezüstben a négy mandzsetta, a szemkötő, a nyakörv, a póráz és a korbács tetszés szerint keverhető, párosítható és kombinálható. A mellékelt darabok többsége állítható, így szinte mindenkinek elfér. 
Ezüstös vinilben, nikkelmentes fém díszítéssel, a kollekció minden darabja könnyen folttisztítható.  

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A szett tartalma: csukló- és bokabilincs, nyakörv és póráz, szemmaszk és korbács és egy táska, amiben az összes kellék elfér. Intim együttlétek és szerepjátékok kiegészítője lehet. A Cosmo Bondage gondosan kidolgozott, kiváló anyagokból és gyönyörű részletekből áll. Ezüstös vinil, nikkelmentes fém díszítéssel, a kollekció minden darabja könnyen tisztítható.

Ha az Intim Center szexüzlet és online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen is lehet vásárolni, a Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes benézni a szexboltba, mert udvarias és diszkrét eladók segítenek a választásban, és az anonimitás garantált!

Itt vagyunk: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Arany
Szín Többszínű
Anyag Fém, Vinyl

English

Honestly? Sometimes it's a drag to have to round up all the necessary gear pre-playtime. Getting up to some kinky cuffed, spanked and collared fun with a partner is super-fun, but you know what else is fun? Spontaneity! The Cosmo Bondage Holographic 6 Piece Collection has all the bondage must-haves all wrapped up and ready to play whenever you are. Bonus: they all look amazing AND come with a zippered storage or travel bag.

Inside this luxurious, designer-inspired kit from Cosmo Bondage, you'll find everything you need to make some, if not all, of your BDSM and bondage play dreams come true. In sparkly holographic silver, the four cuffs, blindfold, collar, leash and flogger can be mixed, matched and combined to your heart's content. Most of the included pieces are adjustable, so they'll fit almost everyone. 
In silvery vinyl with nickel free metal accents, each piece of the Collection can be easily spot-cleaned. 

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging.
    Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria. It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. (boulevard) 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.
​More information is available by clicking here.

Keresés