Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Korbács Cosmo bondage flogger rainbow

Ár:
12.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Gyártó: NS Toys

BDSM szexhez fenyítő eszköz vinylből készült korbács, mely bizalmi játékok fetish kelléke lehet, A Cosmo Bondage gondosan kidolgozott, kiváló anyagokból és gyönyörű részletekből áll. Világosítsa meg az éjszakát a Cosmo holografikus floggerével. Ékezetes Rose Gold nikkelmentes szexjátékkel. Könnyen tisztítható vinilből készült. Mérete 48,1 x 3,4 x 3,4 cm.
Kell egy kis káprázat az életedbe, vagy a börtönödbe? A Cosmo Bondage Holographic Flogger a csillogó nylon puha, szexi szálait egy erősen becsomagolt fogantyúval kombinálja. Nem csak te (vagy ők) tudod tökéletesen kontrollálni a játékidőt, a Flogger holografikus és több, mint egy kicsit hipnotikus. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Te és a játszótársad (természetesen konszenzusos!) a Flogger használata mellett döntenek, és az adott forgatókönyvön múlik – előjátékként kötekedve húzzák a bőrükön, de ha a dolgok egy kicsit komolyabbra fordulnak, a szálak súlyos szúrást okoz. A Flogger szilárd markolata tökéletesen illeszkedik a kézbe, fokozva a félelmetes kiállást. Játssz biztonságosan, barátaim!

Az egyszerű vinilben, nikkelmentes hardverrel, a Floggert szükség szerint meg kell tisztítani. Használjon kedvenc játékápoló folyadékot/habot vagy meleg szappanos vizet az egyszerű tisztítás érdekében. 

  • Ha az Intim Center szexüzlet és online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen is lehet vásárolni, a Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes benézni a szexboltba, mert udvarias és diszkrét eladók segítenek a választásban, és az anonimitás garantált!

Itt vagyunk: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Többszínű
Anyag Fém
Anyag Vinyl
Hossz 46 - 50

English

Need a little dazzle in your life - or your dungeon? The Cosmo Bondage Holographic Flogger combines soft, sexy strands of glitzy nylon  with a sturdy wrapped handle. Not only will you (or they) have perfect control over playtime, the Flogger is holographic and more than a little hypnotic. 
  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging.
    Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria. It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. (boulevard) 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.
​More information is available by clicking here.


How you and your (consensual, of course!) playmate choose to use the Flogger is up to you and the scenario at hand - it can be teasingly dragged along their skin as foreplay, but when things get a little more serious, the strands can dole out some serious sting. The Flogger's firm handle fits perfectly in hand, intensifying your intimidating stance. Play safe, friends!

In simple vinyl with nickel free hardware, the Flogger should be spot cleaned as needed. Use a favorite toy care fluid/foam, or warm soapy water for easy clean-up.  Light up the night with Cosmo's holographic flogger. Accented with Rose Gold nickle free hardware. Made from easy to clean Vinyl. 
  • Flogger
  • Made from vinyl
  • Rose gold nickle free hardware
  • Easy to clean
  • Product Dimensions: 18.94 x 1.34 x 1.34 inch 

Keresés