Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Üveg anális dugó Crystal gem butt plug - fekete

Ár:
9.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 22.
Gyártó: NS Toys

Klasszikus kialakítású, hipoallergén bór-szilikát üvegből készített, sima felületű fenékdugó, drágakő alakú talppal. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Üvegdugó drágakő alakú talppal. A Crystal Glass 100%-ban higiéniailag kiváló boroszilikát üveg. A biztonság kedvéért izzított és minden kenőanyaggal használható. Az üvegdugó:

  • Drágakő alakú alap
  • 100% higiénikus boroszilikát üveg
  • Minden kenőanyaggal használható
  • Ftalát mentes
  • A termék méretei: 8,9 x 3,9 x 3,9 cm
  • Behelyezhető méretek:  7,1 x 3,0 cm
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Víz-és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt. A termék nem porózus! Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag Üveg
Speciális jellemző vízálló
Hossz 6 - 10
Átmérő 3,5 - 3,9

Keresés