Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csiga vibrátor Snail vibe lila

Ár:
51.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2022. január 25.
Gyártó: Snail Vibe

Egyedülálló lila csiga rezgő masszírozó a kettős ingerléshez. Rezgő masszírozó kettős stimulációhoz Csiga vibrátor. A Vibrating Snail Vibes egyedülálló innovatív fejlesztés. Univerzális, többsebességű, újratölthető vibrátor, szerkezetileg alkalmas bármilyen hüvelyhosszúságú és csiklómagasságú nők számára.

Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

A stimulátor fő előnye a folyamatos klitorális stimuláció lehetősége szimultán transzlációs hüvelyi stimulációval. Ennek az stimulátornak az a tulajdonsága, hogy a hüvelyi rész teljes hosszában kiszoríthatja a csiklófolyamatot. A csiga joggal nevezhető "az első valóban kettős hatású vibrátornak".

A csigát anatómiai jellemzők szem előtt tartásával tervezték. A hüvely fokozatos mozgásával a csiklófolyamat a behatolás mélységéhez igazodik, folyamatos expozíciót biztosítva, mint a legendás Varázspálca. Két erőteljes, egyedileg vezérelt motor 5 rezgésmóddal és 5 sebességgel rendelkezik, amelyek több mint 600 stimulációs kombinációt biztosítanak. Válassza ki saját ritmusát és rezgésmintáját!

Alkalmazás
A vibrációs rúd rövid és mély lökésekhez egyaránt alkalmas, kielégítve bármely nő egyéni preferenciáit, a csiklis stimulátor pedig szélesebb hatásokkal rendelkezik, mint a hagyományos nyúljátékok. A csiga biztosítja a játék állandó használata során a vibrátor és a csikló közötti kapcsolatot.
A könnyebb behelyezés és a maximális élvezet érdekében vízalapú kenõanyag használatát javasoljuk. A játék biztonságos a fürdőben vagy a zuhany alatt, és teljesen vízálló.

A vezérlést az alapba épített négy gomb segítségével lehet elvégezni. Az egyik folyamat be- vagy kikapcsolásához három másodpercig nyomva kell tartani az érte felelős gombot a hullám képével. A kezelőszervek azonban meglehetősen intuitívak, az üzemmód megváltoztatásához nem kell a játékra nézni.

A rezgő masszírozó USB-töltéssel rendelkezik, és szinte bárhova csatlakoztatható, csak csatlakoztassa a mellékelt kábelt a számítógép vagy az USB-adapter (külön megvásárolható) kompatibilis portjához, és az aljzat aljzatának másik végéhez. A teljes töltés 2 órát vesz igénybe, és elegendő a folyamatos működéshez 1 órán keresztül.

Tárolás: Használat előtt és után célszerű tisztítani a játékot. Moshatja meleg vízben és szappanban, vagy használhat speciális tisztítószert. Tárolás előtt jól szárítsa meg. Kívánatos más szilikon termékektől elkülönítve tárolni.

Szín: lila
Hosszúság: 24 cm. / Folyamat 19 cm.
Átmérő: 3,5 cm / szár 5,5 cm
Anyag: szilikon, ABS műanyag
Funkcionalitás: 5 sebesség és 5 rezgési mód
Vízállóság: 100%

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Lila
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 21 - 25
Átmérő 3,5 - 3,9

Gyártói leírás

Rezgő masszírozó csiga hangulatok - univerzális, több sebességű, innovatív újratölthető vibrátorhipoallergén anyagból történő egyidejű kettős stimulációra. A stimulátor fő előnye a folyamatos klitorális stimuláció lehetősége szimultán transzlációs hüvelyi stimulációval. ennek az stimulátornak a jellemzője az a képesség, hogy a hüvelyi rész teljes hosszában kiszorítja a csiklófolyamatot. a csiga joggal nevezhető "az első valóban kettős hatású vibrátornak". a csigát anatómiai szempontokat szem előtt tartva tervezték.

A két erőteljes, egyedileg vezérelt motor 5 rezgésmóddal és 5 sebességgel rendelkezik, több mint 600 stimulációs kombinációt biztosítva. a csiklócsiga rezgései olyan intenzív vibrációt érhetnek el, mint a legendás varázspálca. a vibrációs rúd rövid és mély lökésekhez egyaránt alkalmas, kielégítve mindegyikük egyéni preferenciáit, míg a csiklóstimulátor szélesebb hatásterülettel rendelkezik, mint a hagyományos nyúl játékok. 

A csiga biztosítja a vibrátor és a csikló állandó érintkezését a játék használata közben. az irányítást az alapba épített négy gomb segítségével végezzük. az egyik ág be- vagy kikapcsolásához három másodpercig nyomva kell tartani az érte felelős gombot a hullámképpel. a rezgő masszírozót USB-n keresztül töltjük (zsinórral együtt). A töltési idő 2 óra. munkaidő - 1 óra. a felső folyamat hossza 19 cm

Keresés