Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexpárna felfújható fekete Dark magic inflatable pillow 1

Ár:
18.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Gyártó: NMC

Ha szeretné felpezsdíteni szexuális életét, akkor ne keressen tovább, mint a Dark Magic felfújható rámpa ék szerelmi párna mandzsettával kiváló erővel.
Egy 95 cm hosszú, 60 cm széles, 30 illetve 36 cm magas, felfújható szexpárna, két, rögzíthető csuklópánttal. A csomag javítókészletet is tartalmaz. Bizonyos, hogy örömet akarsz magadnak szerezni, ebben jó segítség lesz a termék! Szexpárna, vagy inkább szófa szerűség, melynek segítségével kényelmesebbé, változatosabbá tehető az együttlét. Az oldalán van két megerősített rögzítési pont, amihez a két tartozék csuklópántot rögzíthetjük. 
- Legnagyobb magassága: 36 cm
- Legkisebb magassága: 30 cm (a hengeres fejtámla tetején)
- Hossza: 95 cm
- Szélessége: 60 cm
- Javítószett a dobozban
- Anyaga: PVC

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Dark magic inflatable pillow with handcuffs I maximális terhelhetősége 90 kg. Ez a praktikus szerelmi párna tökéletes társ minden pár számára, és további dimenziót ad a szexuális játékhoz. A kényelmes PVC anyagnak köszönhetően különféle szexuális pozíciókat vehet fel, vagy akár perverz rabsági játékot is eljátszhat a kísérő mandzsetta segítségével.

A hordozható pozicionáló ék számos szöget támogat, így tökéletes asszisztens a különböző behatolási pozíciókkal való kísérletezéshez, miközben még a pénisz erekcióját és a mélyebb behatolást is segíti.

A Dark Magic felfújható rámpa ék szerelmi párna mandzsettával akár 135 kilogramm súlyt is képes elviselni. Ha bármilyen szerencsétlen balesetet tapasztal, akkor ne aggódjon, mert egy ingyenes javítókészletet is tartalmaz, így újra élvezheti azokat a szórakoztató időket, amelyeket ez a szerelmi párna kínál. A felfújható ékpárna könnyen tisztítható antibakteriális játéktisztítóval vagy meleg szappanos vízzel.

Funkciók:

  • Új dimenziót kínál a szexuális játékhoz
  • Rögzítse partnerét kényelmesen a párnához a mellékelt mandzsettákkal
  • Javítókészletet tartalmaz
  • Tökéletes társ minden pár számára
  • Kísérletezzen különféle szexuális pozíciókkal
  • Kényelmes PVC anyagból készült

Tartalmazza:

  • 1 x szerelmi párna
  • 2 x levehető mandzsetta
  • 1 x javító készlet

Fűszerezze fel szexuális életét, ha ma megvásárolja saját Dark Magic felfújható rámpás ék szerelmi párnáját mandzsettával az Excellent Power-től! Méretek:

  • Hossz – 95 cm 
  • Szélesség – 60 cm
  • Magasság – 15 cm
  • Súly – 1100 gramm

Könnyű a vásárlás, rendeld meg, vagy személyesen is jöhetsz érte szexshop üzletünkbe.

Külső raktáron Igen
Anyag PVC
Átmérő 30 - 80
Hossz 71 - 100
Szín Fekete

Gyártói leírás

Fedezz fel különböző pozíciókat partnereddel, vagy használd a mandzsettával ellátott felfújható szerelmi párna éket, hogy korlátozd szerelmeseid mozgását, miközben ugratod és engedelmességre csábítod őket. Dildókat vagy vibrátorokat is használhat, hogy felkeltse engedelmességét.

A háromszög alakú párna kiváló minőségű és szilárd PVC anyaga kisebb kerek hengerrel tökéletesen támogatja testét és stabilitást biztosít. Az olyan szexbútorok, mint ez a felfújható rámpa, számos olyan pozíciót kínálnak, amelyeket korábban alig tudtál megtenni. Nagy előnye a tárolása, és így bárhová magával viheti. például nyaraláskor.

Oldalán eltávolítható bilincsek vannak a fém karabinerek számára, hogy fokozzák a zordabb légkört. Baleset esetén. A dobozban talál egy készletet a párnában lévő kis lyukak javításához is. A párnát legfeljebb 90 kg betöltésére tervezték. Szennyeződés esetén. Használat után törölje le a párnát nedves ruhával. A sötét mágia felfújható rámpa ék mandzsettával rendelkezik:Anyag: erős. Megerősített PVC.

Méretek: 95cm x 60cm x 36cm. Javítókészlet ragasztóval és tapasszal.2 Levehető mandzsetta.Szín: Fekete.Maximális terhelés 90Kg

Termék címkék: szexágy, szexpárna

Keresés