Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexjáték készlet 24 db-os Deluxe Satisfyer adventi naptár

Ár:
54.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Satisfyer

Deluxe szexjátékok élvezeti doboz, 24 szexi termékkel! Ez az öröm ölelésének időszaka, és mi lehetne jobb módja annak, hogy előre jelezd az év legcsodálatosabb időszakát, mint a Satisfyer Deluxe Adventi Naptárunkkal? Fedezd fel a szexuális birodalmait ebben a szezonban 24 elragadó csemegével a naptár ajtaja mögött. A 24 ajtó mindegyike az élvezetek világát tárja fel, amelyeket arra terveztek, hogy felcsigázzák a vágyat és egy kis ünnepi varázslatot teremtsenek.
- Készülj fel az izgalmas érzésekre a Satisfyer Cutie Heart szív alakú nyomáshullám-vibrátorral, amely segít felejthetetlen csúcspontokat elérni a Satisfyer innovatív Air Pulse technológiájával és erős rezgéseivel.
- Élvezd a Satisfyer Masturbator Egg "Bubble" elragadó mozdulatait, amely egy ultrapuha és rugalmas anyagból készült maszturbátor, amely izgalmas belső szerkezetével a makk vagy az egész pénisz kedvében jár.
- És természetesen ez az ünnepi örömszezon megköveteli a megfelelő ruhát! Fedezd fel a Penthouse magával ragadó fehérneműdarabját, és bújj bele a csodálatos "Ördög ügyvédje" bodyba, előkészítve a helyszínt egy felejthetetlen találkozáshoz a fagyöngy alatt.
- Ha ebben a szezonban pihenésre van szüksége, a fenyőtűs masszázsolaj a legjobb választás az Ön számára. Ha pedig intenzívebb érzésre vágysz, próbáld ki az élvezetfokozó orgazmus gélünket.
Fedezd fel az ajándék dobozt, szexjáték készletelt, a 2023-as adventi naptárát, és oszd meg az örömöt és örömöt pároddal – vagy csak magaddal!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Közeledik a Karácsony, ideje, hogy átadjuk magunkat a gyönyörnek és a szenvedélynek, és mi lehetne jobb módja a visszaszámlálásnak a legvarázslatosabb ünnepig, mint a Satisfyer Deluxe Adventi Naptár? Készüljön fel az intim felfedezésre, az ünnepi hangulat melegébe ágyazva. Van még ennél is több felfedeznivaló!
- Köszöntse a Satisfyer Pro+ G-Spotot, egy szenzációs vibrátort, amely nyomáshullámokkal stimulálja a csiklót és erős rezgésekkel a G-pontot.
- Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, a fenyőtű masszázsolaj a legjobb választás az Ön számára. 
- Ha pedig intenzívebb érzésre vágyik, próbálja ki a gyönyört fokozó Orgasmus gélt.

24 nap öröm kibontásával az új, 2023-as Satisfyer Adventi naptár a legkeresettebb ajándékok mind közül! Lepődj meg és örülj minden feltárandó kincsnek. A fenékjátéktól a rabságig, a masszázstól a mazochizmusig, a fehérneműtől a síkosítóig idén dupla szórakozást kínálunk. 

Kiemelt termékek a készletben:
- Satisfyer Cutie Heart
- SF Masturbator Egg
- Strukturált szilikon vibrátor, 16,5 cm- Vibrátor lapított heggyel, 12 cm
- Body Search
- Szögletes lapát
- Masszázsgyertya
- Vízbázisú orgazmusgél
- Masszázsolaj
- Csipkés filigrán szemmaszk

További izgalmas termékek a dobozban:
- Erotikus játék
- Ujjvibrátor, Elemeket tartalmaz
- Petite Anális Dildó, 7,5 cm
- Péniszgyűrű nubokkal, 2-5 cm
- Szilikon bilincsek
- Szilikon anális gyöngyök, 24 cm
- Deluxe Bondage szalag
- Péniszhüvely kivágással- Mellbimbóbilincsek háromrétegű lánccal
- Tollcsiklandó
- Karcsú anális dildó hullámokkal, 12 cm
- Vízbázisú anális relaxációs folyadék
- Gömb alakú péniszgyűrű, 2-5 cm

Külső raktáron Igen
Szín Lila
Anyag Szilikon
Anyag Nylon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző app-vezérelt
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 6 - 10
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 6 - 6,9
Termék címkék: adventi naptár, karácsony, szexkészet

Keresés