Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csiklószívós g-pont vibrátor Desire euphoria magenta

Ár:
26.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.
Gyártó: NS Toys

Desire Euphoria kettős végű masszírozó sötét magneta rózsaszín az NS újdonságaitól. Az Euphoria egy kettős végű masszírozó, amelynek egyik végén légimpulzus technológia, a másikon pedig erőteljes rezgések vannak. A hajlítható és állítható kialakítás pontos érzéseket és örömöket nyújt. Prémium szilikonból készült, újratölthető és minden kenőanyaggal alkalmas. Diszkrét töltőtok mellékelve. 3 sebesség, 5 légimpulzus és 7 funkció. 
Rózsaszínű vibri. Kiváló minőségű anyagból készített, rugalmas, hajlítható U vibrátor, amely egyik végén 5 légimpulzusos technológiával, másik végén 3 sebességi és 7 rezgési funkcióval rendelkezik. A termék diszkrét töltőtáskában helyezhető el.
Teljesítse legmélyebb vágyait eleganciával és intimitással. A készülék célja az elegancia és az intimitás a felnőtt termékek világában. Az öröm, a kifinomultság és a kapcsolat ünneplésére tervezett Desire azt ígéri, hogy az elégedettség új magasságaiba emeli intim élményeit. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt. Engedje szabadjára vágyait az Euphoria segítségével - a kettős masszírozóval, amely a következő szintre emeli örömét. A légimpulzus technológiával és az erőteljes rezgésekkel egyetlen hajlítható, állítható kialakításban mindenféle érzést felfedezhet. Újratölthető és kiváló minőségű testbiztos szilikonból készült, élvezze mind a 3 sebességet és az 5 légimpulzus beállítást maximális diszkrécióval.
- 7 funkció
- Diszkrét, innovatív töltőtokkal érkezik
- Behelyezhető méretek: 9.74 cm x 2.9 cm

A Desire euphoria magenta tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

A szexbolt árai között a minőséghez képest a 26.000 Ft nem sok.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 11 - 15
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző kétvégű
Szín Lila

Keresés