Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Újratölthető szilikon ujjvibrátor Desire fingerella teal

Ár:
15.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

A Fingerella egy vibrátor, amely az ujjára illeszkedik, hogy kéz nélkül szexuális stimulációt biztosítson az összes kedvenc erogén zónájába. Az ultraplüss szilikonból készült készülék biztosítja, hogy minden érintés természetes és kényelmes legyen. Ráadásul nem kell aggódnia a véletlen fröccsenés miatt; Vízálló kialakítása befedi Önt.
3 sebességével és 5 különböző funkciójával a Fingerella lehetővé teszi, hogy diktálja a ritmust és az intenzitást. Akár lágy simogatásra, akár intenzívebb pulzusra vágyik, minden hangulatához illeszkedik. A Fingerella újratölthető, így biztosítva, hogy a pihenés pillanatai ne rövidüljenek meg.
Kiváló minőségű anyagból készített, puha, rugalmas, 5 rezgési és 3 sebességi fokozattal rendelkező, könnyen kezelhető izgató. Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Desire fingerella teal tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Hasznos lehet a mozgáskorlátozottak vagy fogyatékkal élők számára. Használható az egész testre kiterjedő érzéki masszázs során. Testbiztos, ftalátmentes, nem porózus. Vízálló (merülő). USB újratölthető. Anyaga szilikon.

  • Azon vagyunk hogy Ujjazók termékekkel feldobjuk a szexuális életed, és a megvásárlással különleges élvezetekre ösztönözzünk. Ha ezt jónak itéled, rendeld meg vagy vedd meg személyesen.

Kétféle rezgést írnak le gyakran: mély és dübörgő vagy felületi és sima. Ez a vibrátor mély és dübörgő rezgéssel rendelkezik, és azok számára készült, akik élvezik az intenzív stimulációt.
Ez egy alacsony hangerejű vibrátor, amely hasonló a suttogó hang hangjához. Nem valószínű, hogy ezt egy ajtón keresztül lehetne hallani. Könnyen álcázható a burkolatok alatt, lágy zenével vagy fehér zajgéppel.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző vízálló
Szín Kék

Keresés