Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kétvégű üvegdildó Double Crystal light blue

Ár:
11.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Satisfyer

A kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült Satisfyer Double Crystal egy szerelmi játék, amely éppoly egyedi, mint vonzó.A boroszilikát üveg számos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek tökéletes alapanyaggá teszik: az üveg különösen stabil és törésálló, biztonságosan használható. Ezenkívül jól ellenáll a külső hatásoknak: sav, vegyszer, meleg és hideg – aligha árthat valami a Satisfyer Double Crystal-nek, így különösen strapabíró.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Satisfyer Double Crystal hőálló anyagának köszönhetően tökéletes hideg-meleg játékokhoz.
Használat előtt egyszerűen tedd meleg vízbe, hogy a nyugtató meleget élvezhesd, vagy tedd be  hűtőszekrénybe az izgalmas,bizsergető hidegért! A dildó két izgalmas felületi struktúrájával intenzív hüvelyi élvezetet és intenzív G-pont stimulációt biztosít.Tisztítása: minden használat előtt és után langyos szappanos vízzel és eszköztisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt. Vedd birtokba ezt a szexterméket, és élvezz nagyokat!

Külső raktáron Igen
Anyag Üveg
Átmérő 5,5 - 5,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző kétvégű
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Szín Kék

Keresés