Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrátoros vagina maszturbátor Easy job - Samantha

Ár:
10.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: NMC

Samantha vibrátoros műpunci. Rezgő tojással, 10 funkcióval rezeg. Bőrszerű anyagból készített, férfiaknak ajánlott, vaginát formázó testnyílással ellátott, távirányítós, behelyezhető vibrátoros tojással kiegészített, 10 rezgési funkcióval rendelkező egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető.
​Forró szeretőt keresel szólóedzéseidhez? Hagyd, hogy Samantha elcsábítson: Egy szép maszturbátor puha TPR-ből, érzéki nyílással, amely csábítóan elnyeli kövér tengelyét. A maszturbátor belseje csábító szerkezettel van ellátva, és minden egyes lökésével a mennyországba szállít. Hagyja, hogy Samantha elcsábítsa Önt a szakma minden trükkjével! Az elegáns játék 13 cm hosszú és nagyon rugalmas átmérőjű. Mindkét oldalán nyitva van, így szabadon lőheti szerelmi levét! A Vibrobullet intenzív stimuláló rezgéseket biztosít vezetékes távirányítón keresztül! A játékhoz 3 x AAA/Micro elem szükséges.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az intim webshop ajánlja ezt, megvásárolhatod rendeléssel, vagy ha üzleti készleten van, akkor ott is átveheted. Minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni és hagyni teljesen megszáradni. Vízbázisú síkosító javasolt.

A szexshop blog híreiben is írunk a Maszturbátorok termékkategóriáról. Az Intim Center szexshop kínálja nagy tapasztalattal ezt a terméket, érdemes megfontolni a megvásárlását. Ha valami élvezetes dolgon töröd a fejed, akkor ebben ez a termék jó segítség lesz!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag TPR
Átmérő 6 - 6,9
Hossz 11 - 15
Termékcsoport vagina
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros
Szín Többszínű

Keresés