Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Electra műbőr korbács rózsaszín fogóval

Ár:
9.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

Néha, a pillanat hevében és a hálószoba sötétjében játékeszközei elveszhetnek a lepedőben, vagy akár az ágy alá gurulhatnak. Ami valljuk be, eléggé hangulatgyilkos. Viszont ezt a korbácsot biztos megtalálja a sötétben is élénk színének köszönhetően. A puha, vegán bőr szálak és a masszív fogantyú a tökéletes irányítás érdekében egyesülnek ebben a szexi játékszerben.
Előjátékként az erogén zónákat simogatva, de ha a dolgok egy kicsit komolyabbra fordulnak, a simogatást felválthatja a csapkodás.
​A korbács szilárd fogantyúja tökéletesen illeszkedik a kézbe, teljes hossza körülbelül 39,4 cm.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az egész test paskolására alkalmas erotikus kiegészítő, mely bizalmi játékok fetish kelléke lehet. Az Electra kollekció szintetikus anyagokból készül, könnyen tisztítható és neoprénnel bélelt a még kellemesebb élmény érdekében.

Évtizedek óta árulunk szexuális árukat, mert az Intim Center az első szexshop az országban. 

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
    Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Rózsaszín
Anyag Fém
Anyag Műbőr
Anyag Neoprén
Hossz 46 - 50
Átmérő 2,5 - 2,9
Termék címkék: bdsm, korbács, paskoló

Keresés