Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Üreges felcsatolható dildó - Erection assistant hollow strap-on 22 cm

Ár:
11.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NMC

22 cm-es felcsatolható dildó. Erekciós asszisztens üreges pánt Kényelmes hevederrel és állítható pántokkal, amelyek tökéletesek a legtöbb derékmérethez. Valósághű dildó üreges üreggel a szimuláció javításához, nagyszerű a teljesítmény javításához.
- Derék 73-150 cm
- Belső méretek hossz 20,3 cm
- Átmérő 4,6 cm az ajándékozó számára
Külső méretek hossz 21.6 cm, átmérő 5.6 cm a vevőegység. Anyagok: PVC, PU és poliészter. Kiváló minőségű anyagból készített, realisztikus kialakítású, puha, rugalmas, erezett felületű, herékkel kiegészített dildó, állítható pánttal. A pánt 73 és 150 cm-es derékméret között használható.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt.

Angol neve: Erection assistant 8.5" hollow strap-on 22 cm


Tisztítása: a dildót minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Garantáltan jó minőséget kapsz a pénzedért. Ha megrendeled a Üreges felcsatolható dildó - Erection assistant hollow strap-on 22 cm árut, gyorsan elkészítjük a csomagot és diszkrét csomagolásban kapod meg. Semmi nem utal a tartalomra.

Külső raktáron Igen
Anyag Műbőr
Anyag Poliészter
Anyag PVC
Átmérő 4,5 - 4,9
Hossz 21 - 25
Termékcsoport dildóval
Speciális jellemző herés
Szín Testszínű

Keresés