Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszpumpa Euro pump smoke/ black

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pump Worx
Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a hozzá kapcsolt pumpával fokozza annak vérbőségét. A vákuum intenzitása a pumpa kezelésével szabályozható. A henger oldalán található beosztásról leolvasható a pénisznövekedés mértéke. A bemeneti nyílást síkosítóval ajánlatos bekenni. Különlegesebb anyagból készített, esztétikus, kedvező árú termék.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete is növelhető. A hímvesszőre kifejtett szívóerő orális stimulációhoz hasonló, így erotikus játékként is használható. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni! Vízbázisú síkosító javasolt. Ha rendelsz a küldeményeket az üzlet neve nélkül, átlátszatlan csomagolásban küldjük!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag TPR
Átmérő 5 - 5,4
Hossz 21 - 25
Termékcsoport péniszpumpa
Szín Fekete
Szín Füstszínű
Termék címkék: férfiaknak, péniszpumpa, vákuum

Keresés