Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Forgó tapadókorongos pénisz - Dr skin dr spin gyrating dildo flesh

Ár:
16.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 11.
Gyártó: Blush

A Dr. Spin ideális azok számára, akik szeretik a forgó, forgó tengely és fej teltségét és intenzív érzetét! Masszírozza meg G-pontját vagy prosztatáját 8 hüvelykes vibráló valósághű kakassal és labdákkal. Élvezni fogja a hevederekkel kompatibilis tapadókorongos talpat is, amely végtelen, kreatív játéklehetőséget biztosít. Egyedül vagy partnerével a Dr. Skin™ készen áll arra, hogy bármilyen fantáziát megkívánjon. A nem porózus PVC-ből készült Dr. Skin ftalátoktól, paraffinoktól és latextől mentes. A Dildo vízálló ,.Vízálló tulajdonsága miatt könnyen tisztítható. Kádban, medencében nem ajánlott. 2 db AA elem szükséges (nem tartozék).

  • Vibrátor többsebességes forgótengellyel és vibrációkkal
  • Erős tapadókorong a kihangosított játékhoz
  • Távirányító az egyszerű sebességváltáshoz
  • A Dildo merülőképes, a vezérlő nem vízálló
  • 2x AA elem szükséges, nem tartozék
  • Hosszúság 8,5 hüvelyk / 21,5 cm
  • Behelyezhető hossz 5,5 hüvelyk / 13,9 cm
  • Szélesség 1,5 hüvelyk / 3,8 cm

Realisztikus kialakítású, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, állítható rezgéserősségű vibrátoros motorral felszerelt, vezetékes távirányítóval szabályozható, erezett felületű, herékkel kiegészített, a g-pont stimulálására is alkalmas, forgófejes dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületen rögzíthető.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. A termékre nem érkezett kifogás, ha tetszik vásárold meg.

Intim Center szexbolt és online szexshop

Mi vezető budapesti szexshop vagyunk, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt.
Személyes vásárlásál örömmel kínálunk biztonságos szexüzleti környezetet, ahol a vevő szexuális játékokat vásárolhat. Tágas üzletünk több mint 200 nm, a vitrinek hossza több mint 36 méter. A cím INTIM CENTER , Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Minden felnőttet szívesen látunk!
Online rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Gyors szállítás és diszkrét csomagolás. 

Külső raktáron Igen
Szín Testszínű
Anyag PVC
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző forgófejes
Hossz 21 - 25
Átmérő 4 - 4,4

Keresés