Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Masszázsgyertya Full body massage candle

Ár:
8.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Bijoux Indiscrets

A gyertyamasszázs ideális egy nehéz nap után egy párkapcsolati relaxációs és intimitási alkalomhoz. Ha egyszerűen hagyjuk égni a gyertyát, finom illat árad belőle, amely betölti a levegőt, és relaxáló légkört teremt. Majd ahogy elolvad, kókuszgyertyánk meleg masszázsolajjá alakul át, biztosítva olyan magával ragadó hangulatot, mint egy csillagfényes éjszaka egy trópusi szigeten.
Allergiára való figyelmeztetés: Ez a termék mandulaolajat tartalmaz, ami potenciális kockázatot jelent a diófélékre allergiások számára.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ha ez első nézetre nem tetszene, nézelődj tovább vagy szexüzletünk urak és hölgyek számára is elérhető, nálunk mindenki megtalálja a kedvére való terméket.

A Masszázsgyertya Full body massage candle kategóriában lévő árucikkek hatalmas kínálatában nem könnyű eligazodni, és felmerülhetnek kérdések. Az intim szexshop hírek bejegyzéseiben sok mindenre választ találsz.

Külső raktáron Igen
Nem pároknak
Speciális jellemző illatos

Keresés