Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Luxus nyúl vibrátor - Gcandy mini chili coral 18 cm

Ár:
38.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: G-Vibe

Új magasságot értünk el a játékanyagok fejlődésében, és létrehoztuk a "Bioskin"-t - a lehető legközelebb az emberi testhez. A mérnököknek 18 hónapba telt, hogy elérjék ezeket a lenyűgöző eredményeket, és itt van a hősünk Gjay! Egy szupererős motorral és 6 különböző rezgésmóddal rendelkezik. Prémium szabadalmaztatott BIOSKIN anyagunk ökológiai, hipoallergén. Javasoljuk, hogy használjon vízbázisú kenőanyagokat. Minden használat után tisztítsa meg meleg vízzel vagy játéktisztítóval. Mivel 100% -ban vízálló, Gjay nagyszerű játszani a fürdőben. Gjay mágneses töltővel rendelkezik, így a töltés most szuper egyszerű és okos. Kiváló minőségű, Bioskin anyagból készített, két motorral felszerelt, 6 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont izgatására kialakított, csiklóizgatóval kiegészített vibrátor. A két motorból az egyik a csiklóizgatóban, a másik a vibrátor hegyében van elhelyezve. Méret: 19 × 3,5 cm.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A rezgések az ujjak mozgását is utánozzák. Kialakításának köszönhetően egyidejű stimulálást biztosít a G-pontnál, csiklónál és hüvelynyílásnál. A Bioskin anyag egyik jellegzetessége, hogy gyorsan testhőmérsékletre melegszik. Vízbázisú síkosító javasolt. Szinte lehetetlen elhinni, mennyire valósághű ennek a szexuális játékszernek az anyaga. A Gjack 2 mini klasszikus vibrátor stílust kínál vastag bordákkal az intenzív érzésekhez fel és le a tengelyen.

A GVibe új csúcsot ért el az élvezeti termékek anyagainak fejlődésében, amikor megalkottuk a bioskint. Ez a testbarát szilikon anyag a lehető legközelebb áll az emberi húshoz, és felmelegszik, hogy még jobban hasonlítson az igazira. Az ökológiailag biztonságos, hipoallergén, prémium "Bioskin" orvosi minőségű, nem porózus szilikon anyag. A legmagasabb színvonalat és a legvalósághűbb érzést szem előtt tartva készült.
A mocskos és élethű GVibe Gjack2 mini egy 100% -ban vízálló G-pont szexjáték. Játssz a G-Jack2 minivel a kádban, a zuhanyzóban vagy a pezsgőfürdőben, hogy igazán felmelegítsd a dolgokat.

A buja hüvelyvibrátor ergonomikus fogantyúja megkönnyíti a kapaszkodást még csúszós helyzetekben is.

Bár a GJack2 mini anális vibrátorként is használható, nem kifejezetten úgy tervezték vagy ajánlották. Javasoljuk, hogy mindig tartsa jól az anális szexuális játék alapját, és válasszon anális stimulátorokat, amelyeket kifejezetten hátsó ajtó használatra terveztek, nagyobb fogantyúkkal vagy szélesebb kiszélesedő alappal. Nézze meg a Gpop2 és a Gplug anális stimulátor opciókat.

A GJack2 mini vibrátort a csiklók, a g-pontok és a vaginák szem előtt tartásával tervezték. Egyesek női masszírozónak vagy szexuális játékszernek nevezhetik a nők számára, de úgy gondoljuk, hogy bármelyik nem szórakozhat ezzel a nem reális belső stimulátorral.

A Bioskin Gjack² mini mágneses töltővel is büszkélkedhet a szuper egyszerű és intelligens töltéshez. A szórakoztató és kacér színválaszték mindenki szemének tetszik. Londonban tervezték.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Az első szexshop vagyunk az országban, 1989 óta áruljuk a Exkluzív vibrátorok kategória portékáit.

Külső raktáron Igen
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Piros

Gyártói leírás

A Gcandy mini két erős motorral rendelkezik, az egyik a nagyobb falloszban, hogy stimulálja a G-pontot, és egy motor található a kisebb hüvelyben, a csikló masszázsához. A Gcandy mini mindkét motort akár négy (4) órán keresztül működteti teljes feltöltéssel. Ezek az egyedi motorok erős kettős stimulációt biztosítanak. Lehet-e a G-candy mini a legjobb G-pont vibrátor és a legjobb csikló hangulat egyben?

A Gcandy mini két erős motorral büszkélkedhet, az egyik a nagyobb falloszban, hogy stimulálja a G-pontot, és egy motor a kisebb hüvelyben található, a csikló masszázsához. A Gcandy mini mindkét motort akár négy (4) órán keresztül is stabilan tartja teljes feltöltéssel. Ezek az egyedi motorok erős kettős stimulációt kínálnak. Lehet, hogy a G-candy mini a legjobb G-pont vibrátor és a legjobb csikló hangulat egyben?

Kettős akció, hogy minden megfelelő helyre eltaláljon Használja ki a kettős motor és a hat új rezgési mód előnyeit. A játék nagyobb törzsét a hüvelyi behatolás szem előtt tartásával hozták létre, míg a kisebb nub vagy ujj ideális a külső csikló stimulálására. Ringassa meg világát, hogy kevert és teljes testes orgazmust érjen el kettős egyidejű stimulációval.

Ráadásul a Gcandy mini még izgalmasabbá teszi a zuhany alatt vagy kádban töltött időt. Ez a vibrátor 100% -ban vízálló és merülő.

Bár ez a hangulat anális vibrátorként is használható, javasoljuk néhány más, speciálisan tervezett anális stimulátorunkat. Ha bármilyen G-pont szexuális játékot análisan használ, kérjük, ne felejtse el jól megfogni az alapot vagy a fogantyút a testen kívül a biztonságos használat érdekében.

A három legérzékenyebb terület egyidejű stimulálása: G-pontok, csikló és hüvelynyílás. Ergonomikus kialakítás. Két erős és csendes motor. Hat új, változó intenzitású rezgésmód – a könnyű remegéstől az intenzív rezgésekig. Intuitív vezérlés.

Keresés