Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tapadókorong, csikló stimulátor és vibrátor Her ultimate pleasure holiday piros

Ár:
58.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - Fantasy For Her
10 rezgésmód a vibrátorban. 7 mozgásmód a csikló stimulátorban. Kivehető tapadókorong és vákuumkioldó funkció, vízálló. A mindenre kiterjedő örömszerző luxus változatban!
Ez a 3 az 1-ben vibrátor minden vágyat kielégít: az enyhén ívelt tengely nagyon könnyen eléri a G-pontot, és 10 rezgésmódjával stimulálja azt. Van egy csikló stimulátor 7 mozgásmóddal és egy tapadókorong 3 szívómintával a másik végén. A vákuum gombnyomással létrehozható. Van egy vákuumkioldó funkció is, amely garantálja a biztonságos szórakozást. A tapadókorong eltávolítható, és az összes funkció külön vezérelhető. Vízálló a fürdőkádban és a zuhanyban való biztonságos elégedettség érdekében. USB-kábelt és tárolótáskát tartalmaz.
Teljes hossz 25,4 cm, behelyezési hossz 12,5 cm, Ø 3,5 cm. Szilikon, ABS. Luxus kivitelű, díjnyertes, az orális szex érzetét keltő, 4 motoros, 3 szívó, 10 rezgési és a nyelv formáját idéző izgatóban 7 mozgási funkcióval rendelkező erotikus eszköz. A rezgő, ergonómiailag kialakított fogantyú a g-pont stimulálására is használható.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az Ultimate Pleasure 24K Gold Edition mindent tartalmaz, amit szeretsz az eredetiben, miközben korlátozott, gazdag vörös színű, lenyűgöző 24K aranyozott akcentussal rendelkezik, és tartalmaz egy luxus utazótáskát, mindezt egy luxus díszdobozban, amely tökéletes bármilyen alkalomra.

Az Ultimate Pleasure 24K Gold Edition képes lenne megadni neki a végső extázist, amit keresett. Először megnyomta a gombot, hogy aktiválja a rezgést, majd a lüktető, hajszálpontos élvezettel követte a testét. Tudta, hogy ez később nagyon jó érzés lesz mélyen belül - de először meg akarta vizsgálni az orális érzéseket. A Her Ultimate Pleasure 24K Gold Edition ovális kúpját helyezte vágyakozó dombja fölé. Tökéletesen cuppogtatta a szeméremajkait, a csiklóját és a legérzékenyebb hölgyharapásait.

A pulzáló, fejő szívás tökéletesen időzített volt, hogy elcsábítsa puha bőrét, érzékennyé téve őt. Olyan hihetetlen érzés volt, mintha a lényegét elcsábították volna. Megnyomott még egy gombot, és a motoros nyelv elkezdte simogatni duzzadt csiklóját. A sima nyelv minden egyes nyomással érzékien ugratta érzékeny édes pontját. Hihetetlen élvezet nyűgözte le, ahogy felfedezte az összes különböző nyelvmintát. Ez valóban a legcsodálatosabb érzéskombináció volt, amit valaha érzett! A funkciók együtt és külön is használhatóak. Vízbázisú síkosító javasolt.

Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Sokak képzeletét beindítják az ilyen, Exkluzív vibrátorok kategóriában lévő termékek. Ha úgy érzed, hogy jó lenne neked, akkor tedd a kosárba.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Arany
Szín Piros

Keresés