Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Feromonos parfümök férfiaknak és nőknek

Feromonos parfümök férfiaknak és nőknek A feromon tartalmú készítmények elsősorban a kémiai összetételükkel hatnak a libidóra, a nemi vágyra! Minden embernek megvan a maga egyéni és egyedi illata, amely vonzza az ellenkező nemet. Van azonban egy egyedülálló gyógymód, amely segít növelni a szexuális vágyat, mind a nők, mind a férfiak esetében - ez a feromonos parfüm.

A feromonos parfümök olyan illatszerek, amelyekben a hagyományos illatanyagok mellett feromonokat is találunk. A feromonok természetes kémiai anyagok, melyeket állatok és emberek is kibocsátanak, és amelyek a fajon belüli kommunikációban játszanak szerepet, például a párválasztásban vagy a területvédésben. Fő jellemzők:

1. Feromonok szerepe: Ezek a kémiai vegyületek befolyásolják a szociális és szexuális viselkedést, bár emberek esetében hatásuk kevésbé egyértelmű, mint az állatoknál. A parfümökben használt feromonok célja az, hogy fokozzák a viselőjük vonzerejét.

2. Összetétel: A feromonos parfümök általában tartalmaznak olyan feromonokat, mint az androsztenon, androsztadienon és kopulinok, amelyek különböző hatással lehetnek a másik nemre. Ezek mellett a parfümök a megszokott illatanyagokat is tartalmazzák, amelyek biztosítják a kellemes illatot.

3. Hatásmechanizmus: A feromonok a vomeronazális szervre (VNO) hatnak, ami az orrban található, és közvetlenül az agyba küldi az információkat. Bár az embereknél a VNO szerepe és jelentősége vitatott, egyes kutatások szerint a feromonok mégis hatással lehetnek a tudatalatti viselkedésre és a vonzalomra.

4. Felhasználás: A feromonos parfümöket mindennapi használatra tervezték, akárcsak a hagyományos parfümöket. Alkalmazásuk egyszerű: a bőrre kell fújni vagy kenni a megszokott helyeken, például a csuklón, nyakon vagy a fül mögött.

Mik azok a feromonok és milyen hatással vannak az emberre?

Ezek olyan biológiai anyagok, amelyek szexuális vágyat váltanak ki az ellenkező nemben. Az orrban található receptorok segítségével az agy limbikus rendszere és a hipotalamusz érintett, vonzza a figyelmet és szexuális vágyat okoz.

Az emberi test maga is termel szexferomonokat (az endokrin mirigyek felelősek a termelésükért), de a személyes higiéniai termékek és parfümök szinte teljesen megölik őket.

Hogyan működnek a feromonos parfümök?
A feromonok egyedülálló anyagok, ezért nagyon nehéz lesz megállni bármelyik parfümnél. A Noh Taboo-ban parfümök hatalmas választéka található. Minden opciónak igazán csodálatos illata van, már az ilyen első lélegzeténél aroma, a vágy féktelenül nő.

Kétféle parfümöt kínálunk:
- szagtalan feromonkoncentrátum – alkalmas azok számára, akiknek már sikerült megszerezniük kedvenc parfümjüket;
- parfüm feromonnal, különböző aromákkal.

Nők és férfiak is használhatják. A Kijevben található szexbolt vezetői segítenek dönteni egy parfümtermékről, amely lehetőséget ad arra, hogy örökre birtokba vegye partnerét. Itt találhat véleményeket a fogyasztók által elhagyott termékekről.

Hogyan kell megfelelően használni a parfümöt feromonokkal?
A kívánt hatás eléréséhez tudnia kell, hogyan kell helyesen használni a feromonokat. Jobb, ha parfümöt alkalmaz a fülek, a csukló és a nyak mögötti területre - ahol meghallgathatja az impulzust. A lényeg az, hogy ne vigyük túlzásba a testre alkalmazott térfogattal, mert a csípős és túl gazdag szag negatív hatással lehet. A gyógymód hatása több órán át tart. Alkalmazásuk után ne használjon más parfümöt, és ne zuhanyozzon, hogy ne fojtsa el a keletkező "szenvedély aromáját".

  • Férfi és női parfümöket vásárolhat feromonnal a Budapesten található INTIM CENTER szexbolt üzletben. Sokat tudunk a szenvedély és a szerelem aromáiról, ezért segítünk kiválasztani a legjobb lehetőséget. Az oldal véleményeket tartalmaz a feromonos parfümökről - javasoljuk, hogy ismerkedjen meg velük. Az árut nemcsak Pesten, hanem egész Magyarországon szállítjuk.

Sokan használunk parfümöt, hogy magabiztosabbnak érezzük magunkat. Máskor olyan illatot keresünk, amely felkelti az ellenkező nem figyelmét. Az ilyen parfümöket feromon parfümöknek nevezik. A megfelelő parfüm feromonokkal döntő tényező lehet egy férfi számára egy nő vonzásában, és szerencsére számos lehetőség közül választhat. Tehát készítse elő érzékeit, hogy felfedezze a  férfi feromon parfümöt férfiaknak; Még az is lehet, hogy talál egy új kedvencet.

Mi az a parfüm feromonokkal? A feromon parfüm egy speciális illattípus, amelyet úgy terveztek, hogy együttműködjön a szervezet természetes vegyi anyagaival. Az emberek és sok más állat feromonként ismert vegyi anyagokat bocsát ki. Finom aromájuk van, és bár sokan nem tudják, milyen illata van a feromonoknak, szinte biztosan érzik a hatásukat.

Amikor feromonokat szabadít fel, azok az ellenkező nem attraktoraként működnek. Úgy gondolják, hogy fejlesztjük őket, mint az egyik legprimitívebb módja annak, hogy vonzzunk egy párot. Az ősi időkben talán nem voltunk elég fejlettek ahhoz, hogy úgy kommunikáljunk, mint most. Feromonjaink természetes illata volt az, ahogyan vonzottunk egy nőt.

Manapság gyakran hagyjuk, hogy személyiségünk beszéljen, de ezeknek a nyers vegyi anyagoknak a finom ízével jelentős sikereket érhet el a nőkkel való kapcsolatokban. A feromonos kölni erre a célra készült. Szintetikusan előállított feromonokat tartalmaz, amelyek szorosan utánozzák az emberek természetes váladékát.

Ez extra lendületet ad az illatának, és nagyon vonzó lehet a nők számára. Ezenkívül vannak olyan illatanyagok, amelyek nem tartalmaznak közvetlenül feromonokat, de úgy tervezték, hogy fokozzák saját feromonjaik termelését, sokkal erősebbé téve őket.

Tényleg működik a feromon kölni?
Azt gondolhatja, hogy a feromon kölni csak egy marketingfogás, hogy megvásárolja a legújabb illatot. És nem fogunk hazudni, ilyen termékek léteznek. Általában azonban a feromonos parfüm érdemes termék.

De fontos szem előtt tartani, hogy ezeknek az illatoknak a reklámozása kissé félrevezető lehet. Valószínűleg azt fogják mondani, hogy a nők a lábad elé esnek, ha feromonos parfümöt használsz. Azonnal egyfajta Adonissá válsz, aki képes vonzani minden nőt, akit kíván. Bár ez kellemes érzés, messze van a valóságtól. Feromonillata vonzhat egy gyönyörű idegent, ha vonzza az Ön egyedi illata.

Ezeknek az illatoknak a hatása azonban az, hogy fokozzák a természetes illatot. Havi ciklusuk és egyéni ízlésük alapján vonzza a nőket. A tudományos bizonyítékok szerint nem kétséges, hogy a feromonok vonzóak a nők számára, csakúgy, mint feromonjaik vonzóak számunkra.

Tehát igen, a feromon parfümök működnek, különösen akkor, ha szoros kapcsolatban állsz egy másik személlyel. Csak ne higgyétek el azt a sok hype-ot, hogy hirtelen ellenállhatatlanná váltok a bolygó összes nője számára.

Keresés