Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Gyakori kérdések szexshoppal kapcsolatban

Gyakori kérdések szexshoppal kapcsolatban A szexuális élet változatossá tételére és javítására tervezett kütyük, játékok, kozmetikumok és speciális fehérneműk bősége még a legtisztább gondolkodású potenciális vásárlókat sem zavarhatja. Mindazokat a dolgokat, amelyeket mindig is tudni akartál a szexshopokról, de zavarban voltál megkérdezni azt a blogunkban megtalálod.

Személyes vásálásnál az eladók és üzletvezetők minden kérdésre válaszolnak. Ha online tájékozódnál, a  másik weboldalunkon a szexshop gyakori kérdések témában jó sok cikk található.

Melyik a a legjobb szexshop?
Melyik a legjobb szexshop üzlet Budapesten?  Hát Budapesten az Astoriánál, a Károly krt. 14. sz. alatt a félemeleten az INTIM CENTER. A szexbolt és online webáruház az első szexüzlet az országban. A vásárlói vélemények alapján is a legjobbak között van, a Facebook oldala és a Google cégem vásárlói minősítések alapján is.

Csak azok az emberek mennek szexboltokba, akiknek problémáik vannak a szexuális életükben. Mit tegyek ott?
Sajnos ez az egyik leggyakoribb sztereotípia, amitől nem könnyű megszabadulni. Ilyen következtetések a Szovjetunió öröksége, amelyben "nem volt szex". Valójában a felnőtt üzletekben történő vásárlásokat leggyakrabban szilárd, sikeres emberek végzik, akik készen állnak arra, hogy időt és pénzt fektessenek be saját intim életük minőségébe. A szexboltban való vásárlás, az érdeklődés teljesen normális! Furcsa módon a férfiak leggyakrabban a sztereotípiák túszaivá válnak, majd meg kell győznie őket arról, hogy nincs perverzió a gyönyörű fehérnemű vásárlásában a nő számára. A rendszeres vásárlásokat házaspárok végzik, akik új érzéseket keresnek.
Ezenkívül a szexboltok számos terméket mutatnak be a teljes életre: a fogamzásgátlóktól és az intim higiéniai termékektől a kenőanyagokig, amelyekben a tapasztalattal rendelkező pároknak orvosi igényük lehet.

Mit válasszon az első vásárláshoz?
Kezdje valami semlegessel: például kenőanyagokkal, aromás masszázsolajokkal és gyertyákkal. Nézze meg közelebbről a szekrény erotikus elemeit: a peignoirok, kötszerek, maszkok további benyomásokat adnak, szépnek tűnnek és növelik a szenvedély mértékét, és nem csak a hálószobában. Valakinek tetszeni fog az izgalmas csokoládé (vásárlás előtt tanulmányozza az összetevők listáját, hogy ne találkozzon allergénekkel) vagy a feromonokkal rendelkező parfümök.
A társasjátékok, mint például az erotikus fantáziák, nagyon népszerűek, és ez egy lehetőség arra, hogy finoman finoman utaljon partnerének az ágyban rejlő vágyairól és preferenciáiról.

Szeretném életre kelteni a sokszínűséget, de a férjem úgy véli, hogy "már olyan jók vagyunk". Hogyan győzöd meg, hogy próbáljon ki valami újat?
Ne ijessze meg partnerét a sorozat mondataival: "Most te és én elmegyünk egy szexboltba, és ott megvesszük magunkat..." Óvatosan kell cselekednünk. Elég csak kezdeményezni és választani valamit, majd feltűnés nélkül felajánlani. Például adjon szeretett gyönyörű fehérneműt, és ne hangsúlyozza, hogy egy szexboltból származik.
Egy másik módja annak, hogy meggyőzzük a partnert, ha együtt nézzük meg, mit kínálnak a felnőtt üzletek, és megbeszéljük, mely képek izgatják leginkább a képzeletet. Ezután a vásárlás az előjáték részévé válik, és mindkettőtöknek csak pozitív érzelmeket hoz.

Online rendelést fogok készíteni egy szexboltban, de attól tartok, hogy a kívülállók megtudják róla. Hogyan kerülhetem el ezt?
Amikor intimáru-üzletben vásárol, joga van névtelenségre számítani. A nem átlátható csomagolásban lévő árukat egy ilyen automatizált kibocsátási pontra szállítják, a cellaszámot és az abból származó SMS-kódot elküldik a vevőnek. A csomagon nincs információ a csomag tartalmáról, feladójáról és címzettjéről.

Helyénvaló-e ajándékot választani kollégáknak vagy ismerősöknek egy szexboltban?
Ami a kollégákat illeti, természetesen minden a barátságosság mértékétől és a kapcsolat könnyűségétől függ. Oroszországban az ilyen ajándékok kultúrája nem túl fejlett, és itt a legfontosabb az, hogy ne sértsük meg a kollégákat tapintatlansággal.
Egy barátnak adott ajándék esetén már több manőver van, különösen, ha igazán szoros és bizalmas kapcsolata van. A kütyük, a fehérneműk, a testápolási termékek és az afrodiziákum parfümök sok lehetőség.

Furcsa illata lesz a feromonokkal rendelkező parfümöknek?
Nem kell attól tartani, hogy a feromonokkal ellátott parfüm alkalmazása után elkezdi sugározni az "állatkert" illatát. A feromonoknak nincs különleges illata, és a parfümök az alaptól függően különböző illatúak lehetnek. Válassza ki azokat, amelyeket szeret, és ne feledje, hogy vonzereje nem annyira a parfüm aromájától függ, még az afrodiziákum összetevőivel is, hanem a saját vonzerejébe vetett bizalmától.

Az intimáru-üzletek csak a fiatalokra összpontosítanak?
Gyakori tévhit, hogy a 45-50 év közötti emberek már nem a "felnőtt" üzletek közönsége. A világ gyakorlata azonban azt mutatja, hogy ebben a korban az emberek készen állnak arra, hogy felfedezzék a szexualitás új aspektusait. A tudósok megerősítik, hogy a felnőttkori szex nemcsak a házasságok megőrzését segíti elő, hanem meghosszabbítja az életet és erősíti az általános egészséget.

Hol tudok venni Budapesten méretes óvszert?
Budapesten az Astoriánál, a Károly krt. 14. sz. alatt a félemeleten. A legkedveltebb a MySize óvszerek, minden méretre kaphatók!

Sokan mennek szexboltba?

- Ez egy nagyon érdekes téma, valószínűleg magam is kétszer voltam. Az első alkalommal érdekes volt, és sok is, de merész vagyok, mondhatod, hogy 18 évesen egyedül ment, a srácok azt mondták, hogy vannak ilyen parfümök, amelyek vonzzák a nőket, vigyázni akartam, talán vásárolni. Végül megvettem! Kiderült, hogy hülyeség, sokáig dobozokba bújt, amíg eszembe nem jutott, és eldobtam. Tudod, sokan járnak oda egyszer-kétszer az életükben - mint feleslegesek, olyan tiszták, hogy kíváncsiságból nézzenek, és néhány éppen ellenkezőleg.

- Van egy barátom, így véletlenül ezen a területen dolgozott, de nem magukban az üzletekben, hanem először raktárosként, majd a raktár vezetőjeként. Amikor elmondta, hogy mi van ott és hány megrendelésük van, sokáig nevettünk, mondván, hogy ez nem annyira ez a szféra, sokan hazarendelnek, vannak online áruházak.
Tehát itt vagyok, amiben vannak olyan emberek, akiknek nincs szükségük ezekre az üzletekre, sokan, akik titokban rendelnek az online áruházakban, még ezeknek az üzleteknek a szerelmesei is, akik rendszeresen meglátogatják őket, nem látok semmi szégyenleteset és rosszat, hogy odamentél. Legyen egyszer az életben vagy tartósan, ez egy módja annak, hogy úgy mondjam, rendezze személyes életét: vásároljon szexi öltönyt vagy valami mást.

-  Nehéz megmondani, hogy hányan járnak szexboltba, mert nem mindenki ismeri el. Én a magam részéről sokszor jártam szexboltokban. Az első alkalommal, amikor a férjem odarángatott. Ő is elment oda, mint sokan, szórakozásból - nézni, gawkolni. Nem tudom, miért, de a látogatás után teljesen abbahagytam az ilyen üzletektől való félénkséget. Bár most először, bevallom, szégyelltem odamenni. Valószínűleg, ha nem lett volna a férjem, nem mentem volna el.

- Érdekes módon egyik ismerősöm sem ismeri el, hogy szexboltban voltak. Mi több, kerek szemeket csinálnak, amikor azt mondom, hogy nincs benne semmi természetfeletti. Végtére is, az ilyen üzletekben (legalábbis azokban, ahol én voltam), a jól ismert természetű mindenféle varázs mellett sokkal több fehérneműt, harisnyát, kombinációt stb. Árulnak. Valóban? Akkor miért nem vásárolod meg őket mondjuk egy szexboltban.

- Valamilyen oknál fogva szinte senki sem ért egyet velem. Sőt, egy nap az egyik barátom megkért, hogy vegyek neki egy intim dolgot egy szexboltban. Ő, látod, szégyellte ezt megvenni. És mivel nem érdekelt, odaküldött. Természetesen beleegyeztem - nem hagyhatom ki a lehetőséget, hogy eldobjak valami ilyesmit. Nagyon vicces volt, amikor bementem a boltba, elvesztettem ezeknek a dolgoknak a bőségét, és nem gondoltam semmi jobbra, mint felhívni egy barátomat, és bekiabálni a telefonba.

- Elég sok. És ennek körülbelül a fele tiszta kíváncsiságból van. Ez volt az első alkalom, hogy kíváncsiságból odamentem a férjem társaságában. Nagyon komoly pillantással, próbálva megakadályozni, hogy belülről rohanjon a nevetés, sétáltak és nézték a különböző szexkütyüket, és némelyikük zavart okozott: És ez mi, és ez minek szól? – rugalmas volt az ottani eladónő. Egyfajta hölgy, körülbelül 50 éves, okos és komoly pillantással, elmagyarázva nekünk, hogy pontosan hogyan alkalmazzák ezt vagy azt a dolgot. Az, ahogyan elmagyarázta, akadémikus volt és nagyon jellemző. A férj pimasz volt, és megkérdezte: Elnézést, biztosan tanárként dolgoztál már? Ami valódi zavarba sodorta. - Honnan tudod? - Nos, mindent olyan világosan elmagyarázol! - mondta a férjem. Kiderült, hogy valóban 20 évig dolgozott az iskolában. Az első alkalommal, amikor ott voltunk, nem vettünk semmit. A második alkalommal vásároltak egy kis krémet, amely azt állította, hogy kenőanyag és fúvókát a pénisz alján pattanásokkal. A krém allergiát okozott nekem, és a fúvóka az első teszt után a kukába került, mert a hisztérikus nevetés kivételével nem okoztam semmilyen érzést (ez fájt a képregénynek, ráadásul állandóan úgy nézett ki, hogy megpróbált kimozdulni, krémmel elkenődött, "férfi gazdálkodás".

- Úgy gondolom, hogy minden ember legalább egyszer járt már szexboltban. Már csak a kíváncsiság kedvéért is. 18 éves koromban mentem oda először egy barátommal - kíváncsi volt arra, hogy mi eladó ott, és mivel már 18 évesek voltunk, már lehetett menni (18-ig nem engedik, hogy a szexboltba menjünk). De rettenetesen félénk voltam, és majdnem kint maradtam, hogy megvárjam. 
Aztán sok évvel később a férjemmel még mindig bejöttünk. Soha nem megyek egyedül, az ilyen üzletek a festékbe hajtanak, különösen, ha az eladó megkérdezi: "Érdekel valami?"

Melyik online szexshopból érdemes rendelni?
A magyar online szexshopok általában megbízhatók. Nagyjából egyébként ugyanazt árulják, és elég hasonló áron, nagyon nem tudsz mellélőni. A külföldi gyanúsan olcsó rendeléseknél szokott lenni nagyon gagyi. A legjobb ha olyan szexshop webáruházból rendelsz, ahol van fizikai árusítás, szexbolt vagy szexüzlet.

Ki használt már művaginát vagy ehhez hasonló szexshopban kapható terméket önkielégítéshez? Milyennek találta?
- Nekem van pina és segglyuk kombó, egy alsó testrész különben úgy 6 kg. Tanácsos egy usb kúp melegítőt is beszerezni, meg vazelint, mert nyállal nem lehet bírni. Én abba a lyukba, amit nem használok egy rezgő tojást is szoktam rakni, aminek állítható a sebessége. Kb. 50 dugás után megunja az ember és visszatér a párjához vagy a kezéhez. A napokban tervezem elővenni búcsúzóul még megtömöm aztán kidobom.
- Nekem is van egy Fleshlight. Más gagyi utánzatokra ne adj pénzt, mert ez a legjobb minőség, nem véletlenül már vagy 100 éves a márka. Alapvetően a világháborús katonáknak lett kitalálva, mert évekig a fronton voltak, nők nélkül...
- Milyennek találtam? Nagyon jónak. Plusz nálam bónusz, hogy az egyik kedvenc pornósomról lett mintázva, mert van egy olyan termékvonaluk.

Keresés