Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Miért érdemes síkosítót használni szex vagy maszturbálás közben?

Miért érdemes síkosítót használni szex vagy maszturbálás közben?

A női test rendelkezik természetes síkosítóval, amely segíti a szexuális együttlétet. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor a természetes síkosítás nem elég, és itt jön képbe a szexuális segédeszközök egyik legfontosabb kategóriája, a síkosító. Miért érdemes síkosítót használni az intim pillanatokban? A legfontosabb a szexuális élmény fokozása!

Amit a síkosítókról tudnod kell. ezért fontos ezzel a kis segédeszközzel fűszerezni az együttlétet? A sikosítás az egészség és kényelem forrása.

Miért érdemes síkosítót használni szex közben?

A síkosítók egyre elterjedtebbek a hálószobákban, és számos előnnyel járnak, amelyek miatt érdemes őket használni. Először is, a síkosítók hozzájárulnak a kényelmesebb és kellemesebb szexhez. A túlzott súrlódás vagy a szárazság kellemetlen lehet, és akár fájdalmat is okozhat. A síkosítók segítenek csökkenteni a súrlódást, így a mozgások simábbak és kényelmesebbek lesznek. Ezzel hozzájárulnak a jobb szexuális élményhez mindkét fél számára.

Azok számára, akiknek bőrproblémáik vannak, a síkosítók szintén segítséget nyújthatnak. Néhány ember bőre érzékeny lehet, és a szexuális együttlét során irritáció vagy kipirosodás jelentkezhet. A síkosítók hidratáló hatásúak lehetnek, és megakadályozhatják az irritációt vagy bőrproblémákat. Azok számára, akik allergiásak vagy érzékenyek bizonyos anyagokra, léteznek hypoallergén síkosítók is, amelyek tovább csökkentik az irritáció kockázatát.

A síkosítók használata különösen fontos lehet anális szex során. Az anus területe nem termel síkosító folyadékot, ezért a síkosító elengedhetetlen a kényelmes és fájdalommentes anális szexhez. A nem megfelelő síkosítás sérüléseket, fájdalmat és kellemetlenséget okozhat, így a síkosítók segítenek elkerülni ezeket a problémákat.

A síkosítók sokféle formában elérhetők a piacon, például vízalapú, szilikon alapú vagy olaj alapú változatban. Minden típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. A vízalapú síkosítók könnyen lemoshatók, nem okoznak foltot, és kompatibilisek az összes szexuális segédeszközzel, beleértve a latex óvszereket is. A szilikon alapú síkosítók tartósabbak, és nem száradnak ki olyan gyorsan, mint a vízalapúak, de nem kompatibilisek a szilikon alapú játékokkal vagy a latex óvszerekkel. Az olaj alapú síkosítók gazdagok és hosszan tartóak, de nem kompatibilisek a latex óvszerekkel és a bizonyos szexuális segédeszközökkel, és nehezebben moshatók le.

Összességében elmondhatjuk, hogy a síkosítók használata számos előnnyel jár. Hozzájárulnak a kényelmesebb és kellemesebb szexuális élményhez, megakadályozzák a túlzott súrlódást és a szexuális irritációkat. A síkosítók különböző típusai elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek és preferenciáinak megfelelőt. Tehát ne habozzunk, és próbáljuk ki a síkosítók világát annak érdekében, hogy fokozzuk a szexuális élményt és a kényelmet.

Maszturbálás közben miért érdemes síkosítót használni?

A maszturbáció természetes és egészséges része az emberi szexualitásnak. Az emberek évszázadok óta felfedezték, hogy a saját testük felfedezése és enyhe örömforrások keresése a szexuális kielégülés felé vezet. A maszturbáció során a síkosító használata sok előnyt kínálhat.

Először is, a síkosító segíthet megelőzni az irritációt és a kellemetlenséget. A bőr és az intim területek sérülékenyek lehetnek, és az intenzív súrlódás, amit a maszturbáció során tapasztalhatunk, kényelmetlenséget okozhat. A síkosító használata segít csökkenteni a dörzsölést, és megakadályozza az esetleges sérüléseket vagy irritációt.

Másodszor, a síkosító fokozhatja az érzékenységet és az élvezetet. A száraz bőr és a test közötti súrlódás csökkentheti az élményt, míg a síkosító képes fokozni a bőrön tapasztalt érzéseket. A síkosító kellemes tapintást és simogatást nyújt, amely hozzájárulhat az intenzívebb orgazmushoz.

Harmadszor, a síkosító segíthet elérni a kívánt ritmust és intenzitást. Az egyéni preferenciák és az egyedi testreakciók miatt a maszturbáció során a súrlódás mennyisége és a bőr érzékenysége változhat. A síkosító használata lehetővé teszi a könnyebb és simább mozgást, ezzel pedig lehetővé válik a személyes igények kielégítése.

Negyedszer, a síkosító segíthet felfedezni új technikákat és kísérletezni. Az emberek gyakran találnak új módszereket és technikákat, amelyek növelhetik a szexuális élvezetet. A síkosító használata lehetővé teszi a test új területek felfedezését és könnyebbé teszi bizonyos technikák végrehajtását. Így a maszturbáció még izgalmasabbá válhat, és lehetőséget adhat a test különböző részeinek felfedezésére.

Végül, a síkosító használata egyszerűen kényelmes. Nem kell aggódnunk a szárazság és a kellemetlenség miatt, így sokkal inkább belemerülhetünk az élvezetbe. A síkosító rendszeres használata hosszú távon is előnyös lehet, mert segíthet megőrizni a bőr hidratáltságát és egészségét.

Az online és offline üzletek számosféle síkosítót kínálnak, különböző textúrákkal, ízekkel és hatásokkal. Fontos azonban megjegyezni, hogy mindenki egyedi és más lehet, így előfordulhat, hogy többféle síkosítót kell kipróbálni, hogy megtaláljuk azt, amelyik a legjobban megfelel számunkra.

Az a tény, hogy a síkosító segítségével a maszturbáció még örömtelibb és komfortosabb lehet. A síkosító használata megakadályozhatja az irritációt, fokozhatja az érzékenységet, segíthet az intenzitás és ritmus beállításában, kísérletezésre ösztönözhet, valamint kényelmet biztosít. Ha a maszturbáció során még nem próbáltad ki a síkosítót, érdemes lehet adni neki egy esélyt!

Férfiaknak miért jó a síkosító?

A síkosító sokak számára tabu témának tűnhet, különösen a férfiak körében. Azonban, érdemes megérteni, hogy a síkosító használata számos előnnyel jár mind a férfiak, mind a nők számára. Ebben a bejegyzésben arra fogunk összpontosítani, hogy miért jó a férfiaknak a síkosító használata.

Elsőként fontos kiemelni, hogy a síkosító használata növelheti a szexuális élményt és élvezetet mindkét fél számára. A síkosító segít csökkenteni a súrlódást, így a behatolás könnyebben és simábban történhet. Ez különösen fontos, ha a férfi vagy a partner szárazsággal küzd, ami lehet például hormonális változások vagy bizonyos gyógyszerek mellékhatása.

A síkosító használata különösen előnyös lehet az anális szex során. Az anus nem termel természetesen annyi nedvességet, mint a hüvely, így használata segít megelőzni a kellemetlenségeket és a fájdalmat. Emellett, a síkosító védelmet nyújthat az esetleges sérülések vagy irritációk ellen.

A síkosítók nem csak a szexuális aktus során használhatók, hanem akár az önkielégítés során is. A síkosító segíthet fokozni az érzéseket és csökkentheti a bőr irritációját vagy sérülését, amely akár túlzott dörzsölés vagy húzódás eredményeként is előfordulhat.

Ezenkívül, a síkosítók sokfélesége lehetőséget nyújt a különböző érzéki élmények kipróbálására. Vannak olyan síkosítók, amelyek hűsítő hatást fejtenek ki, vagy éppen forróvá változnak, amikor a bőrrel érintkeznek. Ezek a különleges síkosítók izgalmasabbá és változatosabbá tehetik az intim pillanatokat, fokozva a kényeztetés élményét.

Azt is fontos megemlíteni, hogy a síkosító használata segíthet a szexuális teljesítmény és önbizalom növelésében. Ha egy férfi aggódik a korai magömlés miatt, vagy egyszerűen csak szeretne több időt tölteni az ágyban, a síkosító használata csökkentheti a stresszt és feszültséget, segítve a test és az elme relaxálását. A síkosító használata egyszerű és kényelmes. Számos típus, méret és összetétel közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A síkosítók könnyen hozzáférhetők és diszkrétt módon is elérhetők, így bárhol és bármikor használhatók.

A síkosító használata számos előnnyel jár mind a férfiak, mind a nők számára. A simább és kényelmesebb szexuális élmény mellett a síkosító segít megelőzni a fájdalmat, növeli az élvezetet és különleges érzéki élményeket nyújt. Tehát, ha még nem próbáltad, ne félj kipróbálni a síkosítót, és fedezd fel annak előnyeit a szexuális életedben.

Nőknek miért jó a síkosító?

Nőknek miért ajánlott a síkosító? A síkosító az egyik olyan termék, ami sok nő számára lehetővé teszi a jobb szexuális élményeket. Bár néhányan még mindig tabunak tekintik a síkosító használatát, valójában rengeteg előnye van, ami miatt sok nőnek jó döntést jelenthet.

Először is, a síkosító segíthet enyhíteni a hüvely szárazságát. Sok nő tapasztalja ezt a problémát, főleg menopauza vagy hormonális változások következtében. A szárazság nemcsak kellemetlenséget okozhat, hanem fájdalmat is a szexuális tevékenység során. A síkosító használata segít megelőzni a kellemetlenségeket és a fájdalmat, így sokkal kényelmesebb lehet a szexuális élet.

Másodszor, a síkosító lehetővé teszi a jobb csúszást és simább érzést. A síkosító felhordása segít minimalizálni a súrlódást a hüvely és a pénisz között, ami lehetővé teszi a simább mozgást és könnyebb behatolást. Ez különösen előnyös lehet a hosszabb szexuális tevékenység során, amikor a természetes nedvesség lecsökkenhet. A síkosító használata növelheti az élvezetet és kényelmet a nő számára.

Harmadszor, a síkosító különböző típusai különböző érzéseket nyújthatnak. A víz alapú síkosító például könnyen felvihető és könnyen lemosható, ami kényelmes és praktikus lehet. Az olaj alapú síkosító pedig hosszan tartó csúszást biztosít, ami intenzívebb érzelmeket eredményezhet. A különböző típusok kipróbálása lehetővé teszi a nők számára, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbbet.

A síkosító hozzáadhatja a kreativitást és játékosságot a szexuális életbe. A különböző ízesített síkosítók, például eper vagy csokoládé, kellemes élményt nyújthatnak mindkét fél számára. Az extrém hőmérsékletű síkosítók, mint például a hűsítő vagy melegítő, új érzelmeket és izgalmat hozhatnak a hálószobába. A Temu is kínál olcsón síkosítókat, de nem ajánljuk! A síkosító kiválasztása és kipróbálása izgalmas lehetőségeket rejt a pároknak.

Végső soron a síkosító nem csak a nők számára jó, hanem a párkapcsolatok számára is előnyös lehet. Az együttlétek kényelmesebbé és élvezetesebbé válhatnak, és segíthetnek a szexuális élet felfrissítésében és új dimenziók felfedezésében.

  • A kenésre nemcsak akkor van szükség, ha szárazságot, a hüvely fokozott érzékenységét szenved, vagy egyszerűen érthetetlen kényelmetlenséget tapasztal. Kenésre van szükség ahhoz, hogy kényelmesebbé tegyük - bár ezekben a pillanatokban sok nyál van, de egy jó ízű kenőanyag kellemesebbé és könnyebbé teszi az orális szexet. A torok, fiúk és lányok első titka az orális kenés. És a torok minden más titka itt található. Ha nem tudod, hogyan kell csinálni, menjünk, tanuljunk, jól fog jönni az életben!)

Anális szex kenés nélkül nem lehetséges, mint faj, az anális szex gyakorlóinak 3% -a képes nyállal vagy hüvelyi síkosítóval, de... (Kérjük, ne ismételje meg ezt otthon!) A végbélnyílás nem szekretál semmilyen kenést, ezért segítségre van szüksége ebben a kérdésben. Mert senkinek nincs szüksége mikrotraumákra ilyen kényes helyen. És nem mindenki képes elviselni a fájdalmat. Anális szexhez speciális anális kenőanyagokat ajánlunk, ezek speciális összetételt tartalmaznak, amely ellazítja az izmokat és gyakran tompítja a fájdalmat. Ha sok fájdalma van, vannak anális kenőanyagok és érzéstelenítő spray-k. De ne használja túl túl - az érzékenység "szegezésével" kockáztathatja a végbélnyílás falainak károsodását túl szenvedélyes szex miatt, mert ez jó!.

Hogy segít a síkosító a jobb szexuális kapcsolatban? 

A természet természetes kenőanyaggal ruházott fel minket, amely a szexuális izgalom során szabadul fel, mind a nők, mind a férfiak esetében. De, mint minden természetes folyamat, a természetes kenés mennyisége személyenként nagymértékben változik: néhánynak sok van, másoknak szinte nincs. Ezenkívül az mennyisége az életkorral csökken. És ez nem ok a komplexekre és az önvizsgálatra (vagy a partner érzéseivel kapcsolatos kétségekre) - jobb, ha egymásra összpontosítanak, és kölcsönös kényelméről a gélkenőanyag gondoskodik.

Ezenkívül vannak olyan helyzetek, amikor biztosan nem lehet intim kenés nélkül - például anális behatolással. Weboldalunkon az összes kenőanyagtípust lefedtük, és több kategóriába soroltuk, hogy megkönnyítsük az Ön számára megfelelő kiválasztását!

Hidratáló síkosítók - A víz és glicerin alapú hidratáló kenőanyag a legegyszerűbb, "alapvető" lehetőség. Egy ilyen termék szinte bármilyen szexuális gyakorlatra alkalmas: a behatoló szextől a maszturbációig. Bármilyen szexuális játékkal és óvszerrel biztonságosan használható, és könnyen lemosható az anyagról és lemosható a bőrről. Hátránya, hogy az alkalmazás után a vízalapú kenőanyag elég gyorsan kiszárad, felszívódik a bőrbe, és megszűnik a funkciójának végrehajtása, így a hosszú szerelmi örömök szerelmeseinek éjszaka többször kell alkalmazniuk.

Ízesített síkosítók - Lényegében ugyanaz a hidratáló kenőanyag, de kellemes aromájú (és néha ízű). Ehetőek és nem fogyaszthatók - a második esetben nemcsak behatoló szexre, hanem orális simogatásra is alkalmasak. A választás során győződjön meg arról, hogy a készítményben nincs cukor vagy édesítőszer - az ilyen összetevők megzavarhatják a hüvelyi mikroflórát. Ha ilyen kenőanyaggal találkozik, jobb, ha csak orális szexre hagyja.

Hűtő és fűtő síkosítók - A hűtőkomponensekkel, például mentollal ellátott kenőanyagokat úgy tervezték, hogy csökkentsék az érzékenységet, ezáltal meghosszabbítsák a nemi közösülést. Nem számíthat tőlük erős lassuló hatásra, de a "hideg" hatás minden bizonnyal új, szokatlan érzéseket ad hozzá. A melegítő kenőanyagok éppen ellenkezőleg, a vér rohannak a nemi szervekbe, és fényesebbé és varázslatosabbá teszik az érzéseket.

Szilikon síkosítók - A szilikon alapú kenőanyagok maximális csúszást biztosítanak, és nagyon selymes, burkoló textúrával rendelkeznek. Ha valaha is használt kozmetikumokat szilikonokkal, akkor tudja, miről beszélek. A szilikon kenőanyagoknak megvannak a maguk sajátosságai: nem kompatibilisek a szilikon bevonatú szexuális játékokkal, és zsíros foltokat hagyhatnak a fehérneműn. De a vízbázisú kenőanyagokkal ellentétben hosszú, sima csúszást biztosítanak, és nem száradnak ki a bőrön a folyamat során. Ideális például anális behatoláshoz.

Anális szexhez síkosítók - Az anális szexre tervezett kenőanyagok lehetnek szilikon, kevert vagy víz alapúak. Gyakran gyógyító és nyugtató komponenseket is hozzáadnak, mint például aloe vera kivonat vagy panthenol, biztosítva a maximális kényelmet és a mikrotraumák gyors regenerálódását.

Hipoallergén és természetes síkosítók - Ha a hagyományos kenőanyagok nem felelnek meg Önnek, és irritációt okoznak, nézze meg közelebbről a természetes vagy hipoallergén összetételű lehetőségeket. Illatanyagmentesek, kedvező pH-értékűek és gyengédek a bőrhöz és a nyálkahártyákhoz. Az egyetlen hátránya, hogy a tartósítószerek hiánya miatt a természetes kenőanyagok eltarthatósága általában korlátozott.
Azt is szeretnénk mondani, hogy kenés hiányában biztosan ne használjon improvizált opciókat: a nyál, az olajok és a krémek nem alkalmasak erre a célra. Ez azt jelenti, hogy azonnal megoldhatják a problémát, de akkor szinte biztosan kezelniük kell a mikroflóra egyensúlyhiányát.

A kenőanyag nemcsak a szexuális intimitás pillanataiban, hanem prózaibb mindennapi helyzetekben is hasznos lehet: például egy csepp kenőanyag segít a menstruációs csésze kényelmes behelyezésében. Néhány profi futó kenőanyagokat használ a belső combok súrlódásának csökkentésére hosszú távú szex során.

Nem a frigidnőknek hiányzik a kenés! - A természetes kenőanyag nem mindig szabadul fel. Még akkor is, ha erős szexuális vágy van, egyszerűen nem lehet kenés. Ennek számos oka van: a hormonális zavaroktól a stresszes helyzetekig. A szárazság gyakran előfordul a szülés után, a menopauza alatt. De mindez nem ok arra, hogy feladja a szexet. Bármely nőnek nem lehet kenése bizonyos életszakaszokban, ez nem patológia. A mesterséges kenőanyag használata kényelmes és praktikus. Ha nincs elég sajátod, mindig használhatsz speciális kompozíciót. Ez megvédi a nyálkahártyát, sima és kellemes mozgásokat tesz lehetővé

A nyál vagy a babakrém kiválóan helyettesíti a kenést? - A nyál sok baktériumot tartalmaz, amelyek a nemi szervekre kerülve számos betegséget okozhatnak. Ezért nem ajánlott szexre használni. Jobb választani egy speciális kenőanyagot, amely nem növeli a negatív következmények kockázatát.
A babakrémet, testápolót és egyéb termékeket nem szabad belsőleg használni. Nagyon rosszul ürülnek ki a hüvelyből vagy a végbélnyílásból, és ha egyszer belépnek, veszélyt jelentenek az egészségre. Előfordulhat, hogy a negatív következmények nem jelennek meg azonnal, de egy nap egy ilyen tapasztalat után kell kezelni, és ez hosszú és drága.

Mikor és hogyan kell a nőknek kenőanyagokat használniuk?

A nőknek ajánlott intim kenőanyag használata a következő esetekben:
- A nemi közösülés előtt. Hüvelyszárazság esetén segít elkerülni a szex közbeni kényelmetlenséget, valamint megvédi a belső nyálkahártyát a mikrotraumáktól.
- A természetes szülés előkészítése. A vérkeringés serkentése és a repedések kockázatának csökkentése érdekében a terhes nőknek gyakran perineális masszázst írnak elő, amelynek során kenőanyagot alkalmaznak az intim területre.
- A medencefenék izmainak hüvelyi edzőkkel történő megerősítésekor. Különböző golyók, biostimulánsok és egyéb eszközök növelik az intim torna hatékonyságát. Az edzés kényelmesebbé tétele érdekében néhány csepp intim gélt viszünk fel a gép felületére.
- Pesszárium telepítésekor. A kenőanyagot a hüvelybe való behelyezés előtt felvisszük a termékre. Ez segít csökkenteni a kényelmetlenséget a telepítés során.
- Anális szex előtt. Ebben az esetben érdemes intim gélt használni a csúszás javítása és a végbél károsodás elleni védelme érdekében.

Sok nő aggódik amiatt is, hogy mi a legjobb hely a síkosító alkalmazására szex közben. A kenőanyagot azoknak az intim területeknek a hidratálására kell használni, amelyek érintkezésbe kerülnek a szexuális partner péniszével. Ha nemi játékot használ a nemi közösülés során, akkor kis mennyiségű kenőanyagot kell felvinnie a felületükre.

Hogyan kell egy nőnek helyesen alkalmaznia a kenőanyagokat?
Az intim síkosítókban az a jó, hogy orvosi korlátozások nélkül használhatja őket. Mielőtt azonban új terméket alkalmazna a nyálkahártya érzékeny bőrére, az orvosok azt tanácsolják, hogy teszteljék az allergén hatást. Ehhez néhány csepp gélt alkalmazunk a könyök vagy a csukló belső kanyarjára. Ha egy idő után kiütés vagy viszketés jelentkezik a kezelt területen, jobb, ha egy másik gyártó termékét választja. Ha a bőrpír és az allergia egyéb tünetei nem figyelhetők meg, a kenőanyag biztonságosan használható a rendeltetésszerűen.

Nincsenek szigorú szabályok a kenőanyag alkalmazására a nők számára, de a nagyobb kényelem érdekében érdemes betartani néhány ajánlást:
- A termék használata előtt olvassa el a mellékelt utasításokat. Az összetételben és célban eltérő gyógyszereknek saját jellemzőik lehetnek.
- A gélt először az ujjhegyekre visszük fel, hogy enyhén melegítsük a kéz melegével, és csak ezután a kívánt területre.
- Használja a gyógyszert adagokban. Helyes, ha néhány cseppet alkalmazunk az elején, és szükség esetén adjuk hozzá, ahelyett, hogy a folyamat közepén törölnénk le a felesleget.
- A kenőanyag alkalmazható mind a nő szeméremajkaira, mind a partner péniszére. Ha barrier fogamzásgátlót használ, akkor a gyógyszert óvszer tetejére kell helyeznie, hogy szex közben ne csússzon le.
- Nemi közösülés után alaposan öblítse le a termék többi részét a testről. A kivétel a nők fogamzásgátló géljei. Ezeket 10 perccel az intimitás előtt alkalmazzák, és utána nem mossák le az utasításokban meghatározott ideig.

Ne feledje, hogy a kenőanyagok nem védenek a szexuális úton terjedő betegségek ellen, ezért ha nem biztos partnere egészségében, helyes lenne további fogamzásgátlást használni.

Tartalomhoz tartozó címkék: sikosító sikosítók

Keresés