Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Felcsatolható vibráló pénisz Hollow strap-on

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Debra
Felcsatolható rezgő pénisz, Ultra passionate harness. Emelje átható játékát a következő szintre, és engedje át magát egy foglalkozásnak a mesés élvezeti pánttal. Ennek a vibrátoros pénisznek az elragadó teste erezett, és tökéletes alakú fejjel rendelkezik, hogy maximális stimulációt és behatolást biztosítson. A lenyűgöző, szuper puha és élethű bőr valósághűen tökéletes örömet szerezhet. Pántos vibrátor, kényelmes és állítható vastag, rugalmas heveder, erős vibrátor. Egy kedvenc felcsatolható vibrátor, amely elképesztő értéket kínál és teljes elégedettséget biztosít.
Átmérő (cm): 5
Elem: 2 x AA
Hossz (cm): 15
Szín :Testszínű
Anyag : ABS, TPE/TPR
Speciális jellemző: letapasztható, vibrátoros, távirányítós!
Realisztikus kialakítású, állítható rezgéserősségű, vezetékes távirányítóval irányítható, felvehető, erezett felületű, vibrátoros dildó, állítható pántokkal és csattal. A vibráció segítségével az élmény jelentősen fokozható. Vízbázisú síkosító javasolt.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Emeld a másik feleddel való intim játékodat a következő szintre ezzel a fantasztikus hámmal! Csússzatok bele ebbe a pántos hámba, és élvezzétek együtt a hihetetlen örömöt! A párnázott első és hátsó rész még nehezebb, pánttal kompatibilis játékokat is támogat! A könnyen állítható pántok akár 60"-os derékig is kényelmesen illeszkednek! Az O-gyűrű miatt sokféle játékot használhatsz!
Tökéletes mindazok számára, akik szeretnének egy pántos hámot hozzáadni a hálószobához! Ez a pántos hám tartós és kényelmes! A széles hátlap támogatást nyújt, így soha nem kell attól tartanod, hogy a választott játékod túl nehéz lesz a játékhoz! A párnázott előlap ugyanolyan párnázott a kényelem érdekében.

Nem csak megrendelni lehet ezt a terméket, ha üzleti készleten van a státusza, máris megveheted. Ezen erotikus áruk között a Felcsatolható vibráló pénisz Hollow strap-on sokak kedvence!

Angol neve: Hollow strap-on with vibration. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Külső raktáron Igen

Meghívó

Meghívunk téged budapesti szexboltunkba - egy olyan helyre, ahol teljesítjük legmélyebb fantáziáinkat, és inspiráljuk Önt, hogy új örömöket fedezzen fel!

Kiváló minőségű szexuális termékek széles választéka vár rád, amelyek számos egyedi érzést nyújtanak. Kínálatunkban exkluzív vibrátorok, maszturbátorok, páros játékok, BDSM kiegészítők, felnőtt babák és még sok más található.

Gondoskodunk arról, hogy vásárlás közben kényelmesen és biztonságban érezd magad.

A weboldalunk kényelmesen navigálható, és diszkrét szolgáltatást nyújt minden megrendeléshez. A teljes diszkréció és biztonságos fizetés garantálja a teljes ügyfél-elégedettséget.

Keresés