Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Prosztata masszírozó, távirányítós Lelo Hugo 2 remote fekete

Ár:
109.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Lelo

A HUGO 2 Remote egy továbbfejlesztett prosztata masszírozó távirányítóval, amely ideális merész párok vagy magányos farkasok számára, akik szenzációs megközelítést keresnek az orgazmushoz. Frissített kialakítása tökéletesen alkalmazkodik minden testtípushoz, miközben extra ereje lehetővé teszi, hogy az élvezet még intenzívebb legyen. A HUGO 2 Remote hosszabb akkumulátor-üzemidővel, több üzemmóddal és szélesebb intenzitástartománnyal rendelkezik.
Anatómiailag tökéletesen formált, 6 rezgési és 2 SenseMotion (mozgásra reagáló)funkcióval rendelkező, két motorral felszerelt, távirányítós prosztata és perineum masszírozó, ideális íves kialakítással, kiszélesedő talppal a biztonságos behatolásért. A távirányító segítségével lehet rezgéseket szabályozni: vízszintes állásban gyengébben, megdöntött állásban pedig erőteljesebben rezeg.
Könnyű a megvásárlása, rendeld meg, vagy személyesen is jöhetsz érte szexshop üzletünkbe!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A távirányító hatótávolsága 12 méter.
A Hugo 2 nagyobb teljesítménnyel és hosszabb töltési idővel rendelkezik, mint az előző verziója.
Ez egy továbbfejlesztett, távirányítású prosztata masszírozó, amely ideális merész pároknak vagy szólójátékosoknak, akik szenzációs felhangot keresnek az orgazmushoz. Frissített kialakításának köszönhetően minden anatómiához ideálisan illeszkedik, miközben az általa nyújtott teljesítmény még intenzívebb élvezeteket tesz lehetővé. A HUGO™ 2 meghosszabbította az akkumulátor élettartamát, több beállítást és szélesebb intenzitástartományt kínál. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanosvízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt.
Szexshopunkból sokan rendelik ezt a terméket. Ha tetszik, tedd máris a kosárba!

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete

Keresés