Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszpumpa Bathmate Hydromax8 - átlátszó

Ár:
63.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Bathmate

Bathmate HydroMax 8 péniszpumpa átlátszó. A Bathmate Hydromax 8 péniszpumpája a világ leghatékonyabb hidro vákuum erekciós eszköze a piacon. A levegő helyett vízzel táplált szabadalmaztatott Hydromax szivattyú állandó nyomást biztosít a pénisz körül, lehetővé téve a szövetek egyenletes tágulását. Ez a forradalmi kialakítás hosszú távú eredményekkel növeli a pénisz méretét és kerületét. A Hydromax vákuumpumpa javítja a pénisz véráramlását is, ami merevebb erekciót eredményez, még akkor is, ha a pumpát nem használják. Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, vízzel működő, henger alakú készülék, mely az egyedülálló ún. hidrotechnológia segítségével fokozza annak vérbőségét. Többek képzeletét beindítják az ilyen, ebben a kategóriájában klassz termékek.
A Hydromax8 olyan felhasználók számára alkalmas, akiknek a jelenlegi erekció hossza legfeljebb 20 cm.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete is növelhető. A hímvesszőre kifejtett szívóerő orális
stimulációhoz hasonló, így erotikus játékként is használható.

  • Az FDA által megengedett maximális, biztonságos vákuumnyomást biztosítja a kiváló nyereség érdekében, beleértve a nagyobb, keményebb és tartósabb erekciót
  • Úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen fürdőkádban vagy zuhanyban
  • A szabadalmaztatott hidro-vákuum kialakítás levegő helyett vizet használ, hogy erőteljes és egyenletes szívást hozzon létre, lehetővé téve a pénisz teljes és egyenletes kiterjesztését
  • A puha tömítés, a teljes alátámasztási kényelem betét csökkenti a nyomást és nagyobb kényelmet biztosít a pénisz és a herék területén
  • A Superflow reteszszelep-rendszer lehetővé teszi a zuhany egykezes feltöltését
  • Metrikus és angolszász iránymérleg könnyen áttekinthető területtel a méret és a kerületnövekedés méréséhez

Tisztítása minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód: Budapesten az Astoria közelében található legjobb szexboltban megteheted.

Külső raktáron Igen
Anyag Polikarbonát
Anyag Szilikon
Termékcsoport péniszpumpa
Speciális jellemző vízálló
Szín Színtelen
Átmérő 5 - 5,4
Hossz 31 - 35

Gyártói leírás

Bathmate HydroMax8

A legjobb teljesítményű péniszpumpa a piacon most még jobb. A 6 és 8 hüvelyk közöttiek számára a Hydromax8 jobb, biztonságosabb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos péniszpumpa, segíti a felhasználókat szexuális erejük és állóképességük javításában, miközben valódi önbizalmat növel. Egyszerűen használható kialakítás (töltse fel meleg vízzel, és zárja le az egységet a testére három 5 perces alkalomra), teljesen testbiztos, klinikailag tanúsított felépítéssel, 92%-os* felhasználói elégedettségi rátával és valós eredményekkel. világszerte több mint egymillió felhasználó által a Hydromax péniszszivattyúink a piacon elérhető legjobb szivattyúk. A Hydromax8 olyan felhasználók számára alkalmas, akiknek a jelenlegi felállítási hossza legfeljebb 8 hüvelyk.

A Bathmate Hydromax a világ legnépszerűbb péniszpumpái Egyedülálló hidropumpa kialakításával, amely lehetővé teszi, hogy pumpáját zuhany alatt vagy fürdőben is használhassa, a Bathmate kényelmet és valódi eredményeket jelent. A Hydromax sorozatot úgy tervezték, hogy valódi előrelépést nyújtson a felhasználók számára, az újratervezett harmonikarendszerrel, amely javítja a teljesítményt és a kényelmet, miközben egy reteszszelepet is hozzáadott, amely megkönnyíti a szivattyú csatlakoztatását zuhany alatt, mindezt annak részeként, hogy felhasználóinknak hatékonyabb megközelítés a pénisz pumpálására.

A Hydromax8 3 színben kapható, így kiválaszthatja az Önnek igazán megfelelő szivattyút. Az élmény személyre szabása érdekében a Bathmate tartozékok széles skáláját kínáljuk, beleértve a Bathmate egyedi Max Out Jelqing szérumot, amely a Hydromax8-cal együttműködve még jobb eredményeket biztosít. Míg a konkrét teljesítmény a felhasználótól függ, a Hydromax8 gyakorlatilag bárki számára valódi különbséget jelent.

Termék címkék: férfiaknak, péniszpumpa, vákuumpumpa

Keresés